Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση του Βουλευτή Γ. Βλάχου για Καραμανλή και Προεδρία


Τους λόγους για τους οποίους η υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας δεν απασχολεί υπό τις παρούσες συνθήκες τον Κώστα Καραμανλή εξήγησε
το πρωί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος ο οποίος έδειξε να γνωρίζει ακριβώς τι σκέπτεται ο τέως Πρωθυπουργός. Όποιος άκουσε το πρωί τον κ. Βλάχο κατάλαβε ότι βασικός λόγος για την άρνηση του Κώστα Καραμανλή είναι ο επί της ουσίας σημερινός διακοσμητικός ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Φανταστείτε να ήταν ο Καραμανλής Πρόεδρος και η όποια κυβέρνηση να ήθελε να κλείσει ένα σοβαρό εθνικό θέμα με τρόπο με τον οποίο ο Καραμανλής να διαφωνούσε. Με βάση τις σημερινές δυνατότητες που δίνει το Σύνταγμα ο Καραμανλής όχι απλά δεν θα μπορούσε να το σταματήσει, αλλά θα ήταν υποχρεωμένος να το υπογράψει και να χρεωθεί κάτι με το οποίο θα διαφωνούσε. Ε αυτό ο Καραμανλής δεν θα το έκανε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βλάχος αφήνοντα να εννοηθεί ότι χωρίς αναθεώρηση του Συντάγματος και ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Καραμανλής δεν θα ενδιαφερθεί ποτέ.

πηγή κειμένου: parapolitika.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν ενδιαφέρει πιστεύω κάνενα δημότη Κορωπίου οι δηλώσεις του κυρίου Βλάχου και μάλιστα συγκεκριμένα για το θέμα της Προεδρίας Δημοκρατίας.
    Θα περίμενα από τον κύριο Βλάχο να μας έλεγε την γνώμη του Κώστα Καραμανλή για τα χάλια της Ελλάδας-ελληνικής οικονομίας, μιας ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας.
    ΥΓ Θα περίμενα από το παρόν blog ένα αφιέρωμα για την ορκωμοσία στο Κορωπί και μετά άγευστες δηλώσεις πολιτικών ή μη προσώπων.Ο Νικόλαος,μητροπολίτης Μεσογαίας καλά τα είπε στους πολιτικούς την Κυριακή στην ορκωμοσία.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP