Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σε νέες εγκαταστάσεις στο Κορωπί το TruckStore της Mercedes


Πριν από χρόνια στέλεχος της αγοράς επαγγελματικών αυτοκινήων της Mercedes-Benz  μας έλεγε ότι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής των καινούργιων φορτηγων της γερμανικής μάρκας ήταν τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της.
Αυτή η παραδοχή σήμαινε ότι τα φορτηγά της  Mercedes-Benz  σε όλες τις κατηγορίες διαχρονικά  είναι αξιόπιστα και ποιοτικά. Φέτος συμπληρώνοντας 10 χρόνια άκρως πετυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά, το TruckStore της Mercedes-Benz ξεκίνησε τη δραστηριότητα του σε νέες εγκαταστάσεις στο Κορωπί Αττικής. Ως μέλος μίας μεγάλης διεθνούς αλυσίδας εμπορίας μεταχειρισμένων επαγγελματικών οχημάτων όλων των μαρκών, το TruckStore της Mercedes-Benz έχει διαθέσει στην Ελληνική αγορά τα πλέον πιστοποιημένα & ελεγμένα επαγγελματικά οχήματα όλων των τύπων. Στις νέες του εγκαταστάσεις  στην οδό Αρχιμήδους 27 στο Kορωπί το TruckStore θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους χιλιάδες Έλληνες επαγγελματίες πελάτες του στοχεύοντας να καλύπτει πάντα τις εξειδικευμένες του ανάγκες μέσα από μια ευρεία γκάμα μοντέλων τόσο της Mercedes-Benz όσο και άλλων εταιριών.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/auto/article/273043/se-nees-egatastaseis-sto-koropi-to-truckstore-tis-mercedes/#ixzz3PBs5r0vL

1 σχόλιο:

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP