Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Καταγγελία για περίεργη προσέγγιση ανδρός με αυτοκίνητο σε παιδιά στο Κορωπί. Διαβάστε λεπτομέρειες.


Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη μας όπως ενημερώθηκε από το σχολείο, συνέβη ένα πολύ περίεργο περιστάτικο σε μαθητή νηπίου(!!!). Το συμβάν έχει ως εξής:

Το παρέλαβε η μαμά του το μεσημέρι απο το σχολείο. Όταν έφτασαν έξω απο το σπίτι τους, τους σταμάτησε κοστουμαρισμένος άντρας ηλικίας 50-60 χρονων, ο οποίος γνώριζε ΟΛΑ τα στοιχεία του παιδιού και οδηγούσε ένα μάυρο αυτοκίνητο (η μητέρα πάνω στην ταραχή της δεν κράτησε ούτε μάρκα, ούτε αρ. αυτοκινήτου) και τους είπε οτι είναι απο το υπουργείο παιδείας και ότι το παιδάκι (επισημαίνω νηπιαγωγείου) κέρδισε σε κάποιο διαγωνισμό του υπουργείου. Ρώτησε κάποιες ερωτήσεις την μητέρα, μέσα σε αυτές, που είναι ο σύζυγος της. Του είπε οτί έρχεται άμεσα κι αυτός έφυγε. Η μητέρα τηλεφώνησε στο υπουργείο (φυσικά και δεν ίσχυε ο διαγωνισμός),ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του Κορωπίου και φυσικά τις δασκάλες του σχολείου. 

4 σχόλια:

  1. Είναι αληθινή η ιστορία ή φανταστική επιννοηση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλυτα αληθινή. Έχει ενημερωθεί και το αστυνομικό τμήμα και υπάρχουν μάρτυρες με επώνυμες καταγγελίες και στο Κορωπί και στη Φθιώτιδα. Έχουν ενημερωθεί και τα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι αστείο.
    Ο τύπος ξέρει πραγματικά στοιχεία των παιδιών
    Πρέπει να προσέχουν όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ιδιος με το μαυρο αυτοκινητο ηξερε κ στοιχεια παιδιου απο το νοσοκομειο που γεννηθηκε κ ειχε το ιδιο προσχημα..διαγωνισμος κ μπλα μπλα..παλι στο κορωπι..ενα χρονο πριν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP