Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η ανάπλαση της πλατείας Αναλήψεως στο Κορωπί είναι προ των πυλών.(ΦΩΤΟΣ)


Όπως έχει δημοσιευθεί και στην "Διαύγεια" το έργο της Βιοκλιματικής ανάπλασης της πλατείας Αναλήψεως είναι στην φάση ώστε να ξεκινήσουν οι κατασκευές. Βρήκαμε πρώτοι και σας
παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες που παρουσιάζουν το μοντέλο όπως πρόκειται να διαμορφωθεί η πλατεία σύμφωνα με τον κατασκευαστή της. Είναι ένα έργο που θα δώσει άλλη πνοή στην πόλη, καθώς δεν υπάρχει άλλη βιοκλιματική πλατεία στο Κορωπί. Φυσικά, σκοπός είναι όταν ολοκληρωθεί το έργο να συντηρείται σωστά αλλά και υποχρέωση όλων των πολιτών να συμβάλουν στην καθαριότητα όχι μόνο της συγκεκριμένης πλατείας αλλά όλων των δημοσίων χώρων αναψυχής.

Σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες έτσι όπως έχουν δημοσιευθεί στο facebook από το αρχιτεκτονικό γραφείο που έκανε την μελέτη με την επωνυμία "io architekt".






2 σχόλια:

  1. Το "io architekt" είναι το αρχιτεκτονικό γραφείο που έχει κάνει τη μελέτη για την πλατεία της Αναλήψεως και όχι ο κατασκευαστής του έργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την διόρθωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP