Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Νέα Δημοκρατία Κορωπίου: Έναρξη σειράς συνεδριάσεων με βουλευτές και πολιτευτές της Περιφέρειας με πρώτο τον Βορίδη.(ΦΩΤΟ)


Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Κορωπίου ξεκίνησε μια σειρά συνεδριάσεων στις
 οποίες θα παρευρίσκεται κάθε φορά και διαφορετικός βουλευτής αλλά και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας της Περιφέρειας Αττικής προσδοκώντας με αυτόν τον τρόπο τον διάλογο με τους πολίτες αλλά και τον σχολιασμό και την κριτική των όσων συμβαίνουν αυτήν την περίοδο στη χώρα αλλά και στην περιοχή μας. Όπως αποφάσισε η τοπική οργάνωση υπό την προεδρία του κ. Τάσου Σκουρλή, η οργάνωση θα συνεδριάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα αφιερώνοντας κάθε συνεδρίαση και διαφορετικό πολιτικό ώστε να παρευρεθούν όλοι. Η αίθουσα των γραφείων ήταν γεμάτη ανθρώπους κάθε ηλικίας που ο καθένας έκανε την ερώτηση που ήθελε στον κεντρικό ομιλητή.
Να υπενθυμίσουμε εδώ, ότι το νέο σχήμα της τοπικής οργάνωσης αποτελείται από ανθρώπους όλων των ηλικιών εργαζομένους και ελεύθερους επαγγελματίες με μέσο όρο ηλικίας περίπου 40 ετών, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Πρόεδρος είναι 36 ετών.
Επιστρέφοντας στο βασικό θέμα, προσκεκλημένος στη συνεδρίαση της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου, ήταν ο βουλευτής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο Κορωπί την ίδια ημέρα που πραγματοποιήθηκε το Eurogroup λέγοντας ως βασική ιδέα ότι τίποτα δεν συμφωνήθηκε στη συνερδίαση του Eurogroup και ότι όλα είναι στον αέρα περιμένοντας τους θεσμούς στην Ελλάδα ώστε να δούμε τελικά επ ακριβώς ποια θα είναι τα νέα μέτρα και τι θα συμφωνήσουν οι αρμόδιοι Υπουργοί με τους θεσμούς, αφού έδωσαν τα χέρια και για μειώσεις συντάξεων και μείωση αφορολόγητου και ομαδικές απολύσεις.
Στη συνεδρίαση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Κορωπίου κ. Δημήτρης Κιούσης που έθεσε θέματα που αφορούν τη πόλη μας προς τον κ. Βορίδη όπως τις δασικές εκτάσεις αλλά και την εγκληματικότητα αναλύοντας πως πρέπει να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη της περιοχής μας.
Επίσης, στη συνεδρίαση βρέθηκαν η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ "Σφηττός" κα Αδαμαντία Μάλλιου και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Πολίτης και κ. Σταμάτης Ντούνης.



2 σχόλια:

  1. Από φανφάρες του ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...Βοριδη θα ακουσετε πολλες....Ακούγαμε και εμεις όταν ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ ηταν εθνικιστης και Βουλευτης του ΛΑΟΣ.. Με Τετοια υποκειμενα που μαζεψε η ΝΟΥΔΟΥΛΑ....να την χαιροσαστε.. ΟΛΟΙ (τα Σκατα) της ΝΔουλαςτην ιδια φατσα εχουν.... Αν Γουστάρετε περισσοτερα εδώ είμαι εγω...... Όταν φωνάζετε τους βουλευτες της Νδουλασ των μνημονιων, του ΕΝΦΙΑ, των περικοπων των συνταξεων και μισθων κλπ κλπ ...Τοτε σας περνανε για "Βλητα" η "βλητα εισαστε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MEROS A....Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΑΛΗΤΕΙΑ» ΤΩΝ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ …ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…..ΒΡΗΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ….
    Όλοι σίγουρα θυμόμαστε τα πανηγυρικά Ζάππεια 1-2-3 κλπ που διοργάνωνε η ΝουΔουλα πριν τις εκλογές του 2012 και τις βαρυσήμαντες προεκλογικές εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά, δεσμεύσεις που ουσιαστικά του δώσανε και την νίκη. Επειδή όμως ο λαός μας έχει ασθενή μνήμη ας ξαναθυμηθούμε τι ακριβώς είχε υποσχεθεί η Νουδουλα και ο ΠΡΩΗΝ Πρωθυπουργός, πολλά εκ των οποίων όπως ΕΛΕΓΕ ήταν ΑΜΕΣΑ υλοποιήσιμα και το τι τελικά από αυτά έγιναν πράξη μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ:
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΜΝΗΜΟΝΙΟ….
    Επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου… και έφεραν το ΔΕΥΤΕΡΟ…

    Μέτρα ΑΜΕΣΗΣ εφαρμογής:
    • Άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ ώστε να αξιοποιηθεί ο ενεργειακός πλούτος.
    Το θέμα έχει θαφτεί τόσο βαθειά που ούτε καν αναφορά δεν έγινε στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο του 2015, που ίσως και να ταίριαζε περισσότερο.
    • Ρύθμιση του τρόπου αποπληρωμής χρεών νοικοκυριών στις τράπεζες έτσι ώστε η μηνιαία δόση να μη ξεπερνάει το 30% του διαθέσιμου εισοδήματος. Οι άνεργοι θα μπορούν να πληρώνουν μόνο τόκους για δύο χρόνια.

    Καμία νομοθεσία για ρύθμιση χρεών. Ακόμη σήμερα Δεκέμβριος του 2014 ισχύει ο νόμος Κατσέλη που προστατεύει όσους έχουν κόκκινα δάνεια, ενώ μερικές τράπεζες έχουν πάρει πρωτοβουλίες από μόνες τους. Για τους άνεργους ούτε λόγος για πληρωμή μόνο τόκων.
    • Αναστολή συνεπειών για όσους έχουν ενταχθεί στον Τειρεσία την τελευταία διετία
    Δεν έχει αλλάξει τίποτα.
    • Ρευστότητα στην οικονομία και ειδικά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Θα προέλθει από ένα ειδικό εργαλείο της Ευρωπαϊκής Επενδυτικής Τράπεζας μέσω κεφαλαίων του ΕΣΠΑ. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να επιστρέψουν οι καταθέσεις με μέτρα αμνηστίας, αλλά και με τη θέσπιση της πανευρωπαϊκής εγγύησης καταθέσεων.
    Ακόμη περιμένουμε την ανάπτυξη. Η ρευστότητα από πλευράς τραπεζών έχει παγώσει εδώ και 4 χρόνια παρόλο που σώθηκαν οι ίδιες με τα λεφτά του Ελληνικού λαού. Αποτέλεσμα: Χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν κλείσει και εκατομμύρια άνεργοι, όπου έχουμε φτάσει στα επίπεδα του 1961.

    • Συμψηφισμός των οφειλών από και προς το δημόσιο
    Το καλοκαίρι του 2014 ο Πρωθυπουργός το εξήγγειλε ξανά, λέγοντας οτι ο συμψηφισμός ΦΠΑ ΘΑ νομοθετηθεί σύντομα και ΘΑ εφαρμοσθεί από το φθινόπωρο. Όταν λέμε ΑΜΕΣΑ μέτρα εφαρμογής εννοούμε μετά απο 2-3 χρόνια; Εν πάση περιπτώσει περιμένουμε το φθινόπωρο του 2015.

    • Άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για αποδέσμευση της περιουσίας του δημοσίου. Να ξεκαθαρίσουν οι τίτλοι και οι χρήσης γης.
    Δεν έχει γίνει το παραμικρό. Κτηματολόγιο ακόμη στα χαρτιά. Ελάχιστοι Δήμοι έχουν κτηματολόγιο μέχρι τέλους του 2015. Δασολόγιο ακόμη στα χαρτιά.

    • Αποφασιστική προώθηση αποκρατικοποιήσεων και πέρα από τις προβλέψεις της δανειακής σύμβασης. Για παράδειγμα το λειτουργικό κομμάτι των σιδηροδρόμων που, αν ιδιωτικοποιηθούν, θα εξαλείψουν το έλλειμμα και θα φέρουν θέσεις εργασίας. Το ίδιο ισχύει για συμβάσεις παραχώρησης λιμανιών και περιφερειακών αεροδρομίων.
    Φυσικά ο ελλειμματικός ΟΣΕ είναι ακόμη και σήμερα Δεκέμβριος του 2014 στο Δημόσιο. Από την άλλη όντως αποκρατικοποιήθηκαν με καραμπινάτα σκάνδαλα ο ΟΠΑΠ, λίγο το Ελληνικό, ο Αστέρας Βουλιαγμένης και 14 ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου που πουλήθηκαν για 141.000.000 εκατομμύρια ευρώ στον όμιλο Λάτση και νοικιάστηκαν ξανά πίσω στο Δημόσιο για 20 χρόνια με αντίτιμο 281.000.000 εκατομμύρια ευρώ!!! Φανταζόμαστε έχουν ανοιχτεί πολλές σαμπάνιες από μερικούς επιχειρηματίες τα τελευταία χρόνια.

    • Πολιτική για την αποκατάσταση ασφάλειας με αντιμετώπιση του εγκλήματος και της λαθρομετανάστευσης.
    Χιλιάδες λαθρομετανάστες περνάνε καθημερινά τα σύνορα της χώρας. Οι χιλιάδες εγκλωβισμένοι παραμένουν στο κέντρο των Αθηνών, στα φανάρια, στα πάρκα και στα λιμάνια της Δυτικής Ελλάδας μπας και περάσουν στην Ιταλία. Τώρα τους ταΐζουμε στην Αμυγδαλέζα, τους δίνουμε σπίτια, περίθαλψη και κοινωνικά βοηθήματα.. Στους Έλληνες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ…Δεκέμβριος 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP