Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Πως κρίνετε την αντιμετώμιση, έως τώρα του Δήμου για το θέμα των απορριμάτων στο Κορωπί; Μεγάλη Δημοσκόπηση του Koropi Press.



Μεγάλη Δημοσκόπηση του Koropi Press για το σημαντικό θέμα της παρούσας περιόδου που αφορά
την απόφαση της Περιφέρειας ώστε να δημιουργήσει χώρους διαχείρισης απορριμάτων σε 3 ανενεργά λατομεία του Κορωπίου. Μετά λοιπόν, την πολυπληθή συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Δήμος ώστε να ενημερώσει τους πολίτες για όλα τα γεγονότα γύρω από το θέμα, στην οποία παρεβρέθηκαν περισσότεροι από 1500 πολίτες του Κορωπίου, το Koropi Press δημιουργεί σήμερα Ψηφοφορία- Δημοσκόπηση με θέμα:

Πως κρίνετε την αντιμετώπιση έως τώρα του Δήμου για το θέμα των απορριμάτων στο Κορωπί;

α) ΘΕΤΙΚΑ
β) ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΑ
γ) ΑΡΝΗΤΙΚΑ
δ) ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
ε) ΑΔΙΑΦΟΡΑ- ΔΓ/ΔΑ

Για να ψηφίσετε μπαίνετε στο koropi-press.blogspot.gr και πάτω αριστερά από την επικεφαλίδα θα βρείτε τη ψηφοφορία. Στη Ψηφοφορία μπορεί κάποιος να ψηφίσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και επίσης η ψήφος ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ! 
Δείτε τη φωτογραφία για το που θα βρείτε την ψηφοφορία:

1 σχόλιο:

  1. Δημοσκόπηση με θέμα σκουπίδια…
    Αν θεωρήσουμε το όχι του Δήμου να έρθουν τα σκουπίδια στο Κορωπί, σίγουρα είναι μια θετική πρώτη αντίδραση και δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση να επιβεβαιώσει αυτό.!!
    Ένα όχι όμως δεν φτάνει. Χρειάζεται σχέδιο, προτάσεις, επιχειρήματα που θα στηρίξουν αυτό το όχι και μάλιστα με μια φωνή από σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Δήμου και όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP