Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Εντυπωσιακό βίντεο από τον ουρανό του Κορωπίου στο Δημοτικό στάδιο "Γ. Παπασιδέρης"


Ένα πολύ όμορφο βίντεο δημοσιεύθηκε
πρόσφατα στο youtube που δείχνει με κάμερα από drone στο Δημοτικό στάδιο "Γ. Παπασιδέρης". Αναρτήθηκε από το λογαριασμό: TheTsiptom
Απολαύστε το παρακάτω.

2 σχόλια:

  1. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207806902288959&id=1786650511

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βίντεο αφαιρέθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας στους υπεύθυνους λειτουργίας του δημοτικού στάδιού Κρωπιας.
    Πιο αναλυτικά , απαγορέψαν σε ένα γκρουπ 10 αθλητών , να αθλούνται μαζί σε ένα τέτοιο μεγάλο στάδιο χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκριμένος λόγος (επειδή σε κάποιους μέσα από τη διοίκηση απλώς δε τους αρέσει). Καθημερινά αθλούνται δεκάδες-εκατοντάδες αθλητές και πολίτες σε αυτό το γήπεδο, με παρέα ή χωρίς, αλλά σε κανέναν από αυτούς δε ζητήθηκε ειδική άδεια και χαρτί που να τους επιτρέπει να αθλούνται με παρέα . Αν επιθυμούν ,οι υπεύθυνοι , να γίνεται τέτοιος έλεγχος και τέτοια διάκριση αθλητών-πολιτών, θα πρέπει να επιτρέπουν την είσοδο αποκλείστηκα σε αυτούς που έχουν γραπτή άδεια χρήσης του γηπέδου για την συγκεκριμένη ώρα και να αφήσουν κάποιες ώρα ελεύθερες για το κοινό . Επειδή αυτό είναι κάπως απίθανο και το στάδιο είναι ανοικτό για το κοινό όλη την ημέρα δε θα έπρεπε καν να γίνει θέμα ,ειδικά μερικοί που δαχτυλοδείχνουν επειδή απλώς δε τους αρέσει η εικόνα 10 αθλητών να τρέχουν μαζί (χωρίς να δημιουργούν κάποιο θέμα και χωρίς να ενοχλούν οι κάποια άλλη ομάδα ).Ως πολίτες έχουμε κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούμε ελευθέρα το ταρτάν του γηπέδου όπως όλοι οι υπόλοιποι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP