Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ.κ. Νικόλαος μαζί με νέους, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.


Έφτασε η στιγμή που η Εκκλησία της Ελλάδος πήρε σαφή θέση για το θέμα της Μακεδονίας.
Λέγοντας σαφή, στην ουσία περιορίζει την αμυντική θέση της ως προς το θέμα, με την μη συμμετοχή της πλειοψηφίας των Ιεραρχών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά βγαίνει μπροστά όπως φαίνεται με σημαντική και δυναμική συμμετοχή όχι μόνο Ιεραρχών αλλά και ολόκληρων Μητροπόλεων.
Άμεση ήταν και η τοποθέτηση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου ο οποίος με μία του ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι "εννοείται ότι και εγώ, πρώτα ο θεός, θα είμαι παρών στο Σύνταγμα".
Πέραν αυτού, υπάρχει και κινητικότητα σους νέους ανθρώπους της Μητρόπολης, οι οποίοι προετοιμάζουν μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής για το Μακεδονικό θέμα.
Θυμίζουμε επίσης, ότι ο Δήμος Σαρωνικού ήταν ο πρώτος που έχει επανδρώσει πούλμαν σε κάθε κοινότητα του Δήμου, ώστε να υπάρχει μετακίνηση των πολιτών στο Σύνταγμα την Κυριακή.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Νικολάου.

1 σχόλιο:

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP