Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχτηκε ο Δάσκαλος κ. Βασίλης Αθανασίου στον πεζόδρομο του Κορωπίου. Τι καταγγέλει αποκλειστικά στο Koropi Press.


Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στον πεζόδρομο του Κορωπίου έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη
και τον Σκακιστικό σύλλογο, καταγγέλει δημοσίως ότι δέχτηκε ο Δάσκαλος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου κ. Βασίλης Αθανασίου την ώρα που έφευγε από τον σκακιστικό σύλλογο μαζί με το παιδί του χθες το βράδυ στις 21:00.
Έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάσετε την περιγραφή του κ. Αθανασίου όπως μας αναφέρει αποκλειστικά στο "Koropi Press- Τα Νέα του Κορωπίου", καθώς πέρα από αυτό το περιστατικό που τον τραυμάτισε, καταγγέλει κάποια περιστατικά ακόμα σε άλλες περιοχές της πόλης του Κορωπίου.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την περιγραφή του κ. Αθανασίου:

"Καλησπέρα σας.Χθες το βράδυ στις 21.00,ενώ θέλουμε να αποχωρήσουμε από τον σκακιστικό σύλλογο,εγώ με το παιδί μου καθώς και άλλοι γονείς με τα παιδιά τους,μας επιτέθηκε ο μαύρος αδέσποτος σκύλος(γνωστός σ΄όλους τους Κορωπιώτες). Σε κλάσματα δευτερολέπτων μαζεύτηκαν και τα υπόλοιπα αδέσποτα.Στην προσπάθεια μου να προστατέψω τα παιδιά από τα σκυλιά που προσπαθούσαν να ορμήσουν πάνω μας,γλίστρησα.Έχω πρησμένο αριστερό γόνατο με πόνους,αφόρητους πόνους δεξιά στα πλευρά κατά την αναπνοή και μελανιασμένα δάχτυλα στο δεξιό χέρι.Αυτά δεν σας τα γράφω για να με λυπηθείτε και να με συμπονέσετε.Σήμερα είμαι δυστυχώς αναγκασμένος να μην είμαι με τους αγαπημένους μου μαθητές στο 3ο Δημοτικό Σχολείο,αλλά στο κρεβάτι.Παρεπιμπτόντως, χθες το βράδυ, ήμουν το 4ο κατά σειρά θύμα των αδέσποτων μέσα σε 15 λεπτά.Έχει προηγηθεί επίθεση των αδέσποτων, πριν κάποιες μέρες, σε συμπολίτισσα μας ,με αποτέλεσμα απ΄ότι έμαθα το σπάσιμο των άκρων. Βέβαια την προηγούμενη Παρασκευή 10 μέτρα από την φιλαρμονική(κολυμβητήριο) επιτέθηκε αγέλη αδέσποτων σε ποδηλάτη και το δάγκωσαν. Στις 18:00 μάλιστα ήρθε περιπολικό για να καταγράψει το γεγονός. Καταλήγοντας υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στο Κορωπί. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι στον πεζόδρομο,δεν υπάρχουν μόνο οι καφετέριες,αλλά κι ο σκακιστικός σύλλογος και η δημοτική βιβλιοθήκη,που επισκέπτονται πολλά σχολεία το πρωί και πολλά παιδιά μεμονωμένα το απόγευμα.

Σας ευχαριστώ πολύ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΣ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ"

Προσοχή λοιπόν, από όλους τους γονείς προς τα παιδιά τους και γενικότερα σε όλους τους ανθρώπους διότι το σημείο αυτό είναι κεντρικό και περνάνε πολλοί άνθρωποι καθημερινά.

5 σχόλια:

  1. Ο νόμος 4039/2012 και ο 4235/2014 κατηγορηματικά αναφέρουν ότι σε περίπτωση αδέσποτου, υπεύθυνος για να δράσει είναι ο Δήμος, ο οποίος οφείλει να μπορεί να επέμβει σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Εάν ένα αδέσποτο επιτεθεί σε άνθρωπο (και ο άνθρωπος αυτός κάνει μήνυση κατά του Δήμου), τότε στη μήνυση αυτεπάγγελτα, εφόσον υπάρχει σωματική βλάβη, επεμβαίνει ο εισαγγελέας.Η αποζημίωση μπορεί να φτάσει σε μερικές χιλιάδες ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει συμβεί και σε εμένα. Στον δρόμο πίσω από το ταχυδρομείο, στον πεζόδρομο επίσης και τελευταία έξω από το videoclub, δίπλα στον «Πανταζίδη». Τα αδέσποτα είναι γνωστό σε όλους ότι κάνουν βόλτες από το δημαρχείο μέχρι τον πεζόδρομο και πίσω. Χρειάζονται σοβαρότεροι τραυματισμοί για να γίνει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδέσποτα υπάρχουν & στη περιοχή της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου στην οποία παίζουν πολλά παιδάκια στους δρόμους της. Οπότε σας παρακαλώ πρέπει να κάνετε κάτι και για την περιοχή αυτή & όχι μόνο για το Κέντρο του Κορωπίου ! Γιώργος Πιέτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP