Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Μεγάλη επιβεβαίωση του Koropi Press- Ξεκινάει η κατασκευή των κόμβων. Αλλάζει εικόνα το Κορωπί.(ΦΩΤΟ)


Επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του "Koropi Press- Τα Νέα του Κορωπίου" σχεδόν 4 μήνες μετά
για την κατασκευή των κόμβων στο Κορωπί, σε σημεία που θα "ταξινομηθεί" η κυκλοφορία. Το έργο πλέον έχει την τεχνική εταιρεία μετά τον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε και είναι προ των πυλών να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Δεν χαρακτηρίζεται καθόλου ασήμαντο έργο τη στιγμή που θα αλλάξουν πάρα πολλά στη πόλη του Κορωπίου και κυρίως στο κέντρο. Πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση του Περιφερειακού (οδός Αττικής) που θα περνάνε όλα τα οχήματα με κατεύθυνση Αθήνα ή Λαύριο και μόνο όσα έχουν προορισμό το κέντρο του Κορωπίου να διανύουν την Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Επίσης, σύμφωνα με την απόφαση που έχει παρθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορωπίου πρόκειται να αλλάξουν κατευθύνσεις πολλοί οδοί στο κέντρο της πόλης καθώς και από το ύψος της οδού Βασιλίσσης Όλγας έως την οδό Χριστόφορου Ζωίτσα στη πλατεία Αγάλματος θα γίνει μονοδρόμηση με κατεύθυνση την Αθήνα.
Δείτε παρακάτω τον χάρτη κυκλοφορίας οχημάτων όπως προβλέπεται με τον νέο σχεδιασμό καθώς και το σχεδιάγραμμα όπως θα κατασκευαστεί ο κόμβος στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον νέο χάρτη κυκλοφορίας τον αυτοκινήτων στους κεντρικούς δρόμους του Κορωπίου.


5 σχόλια:

  1. παλι αλλαζουν τις μονοδρομισεις τετοιο μπουρδελο δεν εχω ξαναδει ποσος καιρος πρεπει να περασει για να καταληξουν σε ένα μοτιβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες αλλαγες στις μονοδρομησεις βρε άνθρωπε του Θεού; Μονοδρομηση της Βασίλισσας.Κωνστσντινου μιλάμε.

      Διαγραφή
  2. ο κύριος προφανός θα εννοει τις ΝΕΕΣ αλλαγές σε δρομους όπως Αλλαγιαννη , Βασιλίσσης όλγας κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ
    ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟΛΑΜΑΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ κλπ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP