Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Νέες παιδικές χαρές, παγκάκια στις πλατείες, νέα στέγαστρα στάσεων παραδίδει ο Δήμος Κορωπίου.(ΦΩΤΟ)


Σε ανακατασκευές και τοποθετήσεις για ότι χρειάζονται οι πλατείες, προχώρησε ο Δήμος Κορωπίου
εξασφαλίζοντας κονδύλι για την πράξη αυτών. Όπως θα δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες έχουν γίνει ανακατασκευές σε παιδικές χαρές πλατειών του Κορωπίου δίνοντας μεγαλύτερο βάρος εκτός της ψυχαγωγίας, στην ασφάλεια γι αυτό τοποθετήθηκαν και κυκλειδώματα γύρω από τις παιδικές χαρές. Επίσης, τοποθετήθηκαν νέα παγκάκια σε πλατείες τα οποία είχαν καταστραφεί ή φθαρεί. Σε εφαρμογή μπαίνει και η τοποθέτηση νέων στεγάστρων για τις στάσεις των λεωφορείων του ΟΑΣΑ στη πόλη του Κορωπίου και η τοποθέτησή τους θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες όπως επίσης να διαβάσετε αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Κορωπίου για να ενημερωθείτε για όλα όσα σας αφορούν.

Δελτίο Τύπου Δήμου Κρωπίας:
Κάντε κλικ πάνω στο δελτίο τύπου για να το διαβάσετε σε πλήρη οθόνη.





4 σχόλια:

  1. Mε την παιδική χαρά δεξαμενής τι γίνεται; Όλο το βραδυ από τις φωνές και τα βρησιματα δεν κοιμόμαστε.Όταν ζητάμε λίγο ησυχια μας βρίζουν.Κλείνουν τις πόρτες και βάζουν μέσα σκυλιά.Καταστρέφουν τα όργανα,κούνιες,το μύλο τις περιφραξεις και σπάνε μπουκάλια .Ας μας απάντηση κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρήματα για το δήμο και μια παιδική χαρά στο Κίτσι δεν έχουμε!!!Κρίμα τόσες οικογένειες να ξενιτευονται για να παίξουν τα παιδιά...τριτοκοσμικες καταστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχασμένο Κίτσι!!!Μας φάγανε στη Βάρη....Η παιδική χαρά ''αλώνι'' είναι τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολόκληρο σχολείο φτιάξανε στο Κίτσι και δεν μπορούνε να φτιάξουνε μια παιδική χαρα;;;Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP