Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Νέο! Στην αλλαγή του Κορωπίου έχεις ΦΩΝΗ! Ο Δήμος άνοιξε διαβούλευση με τους πολίτες από κάθε περιοχή.


Το "Koropi Press- Τα Νέα του Κορωπίου" τα τελευταία χρόνια διατυπώνει την άποψη για αλλαγή
της πόλης. Για καλύτερη μετακίνηση των πεζών, αλλαγή κυκλοφοριακού συστήματος και γενικά μία ανακατασκευή για μία πόλη βασισμένη στον άνθρωπο και όχι στο όχημα.

Ο Δήμος Κρωπίας βρίσκεται ένα βήμα πριν την αλλαγή ολόκληρης της κυκλοφοριακής λειτουργίας της πόλης και γενικότερα έχει πλέον δρομολογήσει τη μελέτη Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Σε αυτή τη μελέτη πρόκειται να προσθεθεί μία συμπληρωματική η οποία όμως θα δημιουργηθεί από τις προτάσεις των πολιτών. Κάθε πολίτης έχει φωνή. Μπορεί να δώσει την δική του πρόταση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση και συμπληρώστε και εσείς την φόρμα διαβούλευσης.

Εφαρμογή Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στο Δήμο Κρωπίας: Σε διαβούλευση προσεχώς

Ο Δήμος Κρωπίας προσθέτει στις υπάρχουσες εφαρμοστικές μελέτες που αφορούν το κυκλοφοριακό, και άλλες που συμπληρωματικά καλύπτουν ένα μεγαλύτερο αριθμό δεδομένων όλης της πόλης και των οικισμών της, όπως το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Αυτό το σχέδιο έχει ως σκοπό τη γρήγορη αλλά με βάση τις αρχές της επιστήμης και της τεχνικής υλοποίηση της κατασκευής κοινόχρηστων έργων αστικής υποδομής που τόσο έχει ανάγκη ο Δήμος Κρωπίας για να γίνει μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.

Το Σ.Β.Α.Κ. δίνει έμφαση στον πολίτη και στην προώθηση αλλαγών στη συμπεριφορά μετακίνησης. Προκρίνει στρατηγικές για την υποστήριξη των δημόσιων συγκοινωνιών, της πεζής μετακίνησης και του ποδηλάτου. Το σχέδιο περιλαμβάνει δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση και απευθείας κατάθεση προτάσεων στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας, στο Δημαρχείο, 1ος όροφος και στο 2132000704 και 2132000706 καθώς και με email: tykoropi@gmail.com. Η ημερομηνία έναρξης της διαβούλευσης θα ανακοινωθεί στην παρούσα ιστοσελίδα. Συμπληρώστε εδώ το ερωτηματολόγιο “Μετακινούμαι στο Δήμο μου”.

1 σχόλιο:

  1. Κρίνω ότι είναι πολύ πρωτοποριακή πολιτική του Δήμου ,.....
    να πω συγχαρητήρια , να πω πολλά μπράβο στο Δήμαρχο κ. Δ.Κιούση και όλο το Δημοτική Συμβούλιο που προωθεί αυτή την πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP