Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

"Έβρεξε" κλήσεις η τροχαία στην οδό Κολοκοτρώνη στο Κορωπί.


Σύμφωνα με ενημέρωση πολιτών του Κορωπίου, σήμερα το πρωί (Τετάρτη 29/1) στην οδό
Κολοκοτρώνη (βασικός άξονας), η τροχαία έκανε την εμφάνισή της και έκοψε αρκετές κλήσεις σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι κλήσεις αυτές δόθηκαν σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της συμβολής των οδών Κολοκοτρώνη και Μερκούρη. Οι πολίτες οι οποίοι δέχθηκαν τις κλήσεις μετά από επικοινωνία με την τροχαία, έλαβαν την απάντηση ότι το γεγονός συνέβη κατόπιν καταγγελίας άλλου πολίτη.
Παρόλα αυτά στην οδό Κολοκοτρώνη υπάρχουν πινακίδες κατά μήκος που απαγορεύουν την στάση ή στάθμευση αυτοκινήτων. Φυσικά, αρκετές κατοικίες και πολυκατοικίες που εφάπτονται στον δρόμο αυτό, δεν έχουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης με σκοπό να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο.
Σύμφωνα με τον Δήμο, οι πινακίδες που απαγορεύουν το παρκάρισμα κατά μήκος της οδού Κολοκοτρώνη είναι τοποθετημένες εδώ και περίπου 15 χρόνια καθώς είχε χαρακτηρισθεί ο συγκεκριμένος δρόμος, αυξημένης κυκλοφορίας.
Βέβαια, οι παραβάσεις του ΚΟΚ που γίνονται καθημερινά στην πόλη του Κορωπίου, είναι πάρα πολλές και θα έπρεπε να εστιαστούν σε όλη την πόλη οι έλεγχοι με αρχή την Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.

4 σχόλια:

  1. Πολύ καλά έκαναν ,αφού κάθε πρωί και μεσημέρι γίνεται το αδιαχώρητο λόγω σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά έκαναν... Τα απογεύματα λόγω Επαλ η κατάσταση είναι τραγική... Παρκάρουν όπου τους βολεύει χωρίς να σέβονται ούτε τα οχήματα που θέλουν να μπουν στα σπίτια τους αλλά ούτε τους πεζούς αφού παρκάρουν και πάνω στα πεζοδρόμια... Αφου υπάρχουν νόμοι ας εφαρμόζονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθε μερα σε ολες τις πολεις πρεπει να γινονται ελεγχοι.Προεχει η ανθρωπινη ζωη πανω απο ολους και απο ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι άμα θέλουν να να το δούμε και από την άλλη άποψη ας κάτσουν να φτιάξουν όπως πρέπει το οδικό δίκτυο της πόλης πρώτα που το μισό Κορωπί έχει λάθος σημάνσεις στους δρόμους και σε πολλά σημεία δεν υπάρχει καν σήμανση ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP