Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Κλείνει μέρος της Λεωφόρου Βασ. Κων/νου στο Κορωπί για 3 μήνες λόγω έργων αποχέτευσης. Δείτε απόφαση και κυκλοφοριακές λύσεις.


Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κρωπίας στις 12 Δεκεμβρίου γίνεται
γνωστό ότι από 15 Ιανουαρίου 2018 σταματάει η κυκλοφορία μόνο στην κατεύθυνση προς Αθήνα, στη περιοχή κοντά στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου. Συγκεκριμένα, από την συμβολή της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου με την οδό Χρήστου Παύλου (ένα στενό πριν τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής) έως την συμβολή της με την οδό Βασιλικής Λέκκα- Χατζή (ύψος supermarket Lidl). Θα διαβάσετε και παρακάτω ολόκληρη την απόφαση και τον τρόπο με τον οποίο θα διευκολυνθούν όσοι κάνουν την διαδρομή προς Αθήνα.
Οι εργασίες θα διαρκέσουν 3 μήνες και θα εκτελούνται σε 12ωρη βάση καθημερινά εκτός Κυριακών.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την απόφαση: https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΠΗΥΩΛ6-ΥΣΖ?inline=true

2 σχόλια:

  1. Στο δημοσιευμα σας αναφερετε οτι απο τις 15 Ιαν.2018 θα ειναι το συγκεκριμενο σημειο κλειστο,ομως τιποτα απο αυτο δεν εχει γινει ακομα.Εχετε κατι νέοτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναρτήσαμε που αναφέρει την παραπάνω είδηση. Έχει κλείσει ενα τμήμα στην οδό παράλληλη της Βασ. Κων/νου που οδηγεί στο supermarket lidl.

      Διαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP