Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Το έργο ζωής στο Κορωπί λαμβάνει σάρκα και οστά! Η αποχέτευση ακαθάρτων ξεκινάει 2 Ιανουαρίου 2023.

 

Αντίστροφα μετράμε στο Κορωπί για την έναρξη λειτουργίας του μεγαλύτερου έργου τα τελευταία 40 χρόνια. Και αυτό δεν είναι άλλο από την αποχέτευση ακαθάρτων. Με λίγα λόγια, ΒΟΘΡΟΙ-ΤΕΛΟΣ!

Το συγκεκριμένο έργο μέχρι πρότινος ήταν μέσα στα μεγαλύτερα σε χρηματοδότηση στην Ελλάδα (πριν ξεκινήσουν τα έργα επεκτάσεων των σιδηροδρομικών γραμμών ανά την Ελλάδα.

Τεράστιο το έργο και αν λάβει κανείς υπόψιν του, τι πέρασε η χώρα όλα αυτά τα χρόνια (οικονομική κρίση, capital controls, προβλήματα με κοινοτικά κονδύλια, ενεργειακή κρίση κτλ) αντιλαμβανόμαστε ότι το μέγεθος του έργου είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Όμως ήρθε η ώρα! 2 Ιανουαρίου 2023 ξεκινάει η λειτουργία του ΚΕΛ Κορωπίου- Παιανίας. Με απλά λόγια, 2 Ιανουαρίου ρίχνουμε λύματα

Οι εξωτερικές συνδέσεις των σπιτιών έχουν ολοκληρωθεί κατά 80% περίπου στο Κορωπί και συνεχίζονται ταχύτατα. Μην ξεχνάμε ότι οι εξωτερικές συνδέσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ.
(Αν ρωτήσετε σε άλλους δήμους το κόστος του μπορεί να ξεπερνάει τα 800€)

Πλέον πρέπει όλοι μας να συνδέσουμε άμεσα τα σπίτια μας με τις αναμονές της αποχέτευσης που υπάρχουν έξω από κάθε σπίτι.

Να τονίσουμε εδώ ότι για 1 χρόνο που διαρκεί η δοκιμαστική λειτουργεία του ΚΕΛ, η χρέωση για τα νοικοκυριά είναι μηδενικά, ή αλλιώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ! ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ!

3 σχόλια:

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP