Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Άρχισαν οι εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Κορωπίου


Στη Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Κρωπίας λειτουργούν τμήματα δωρεάν εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής, από ομάδα καταξιωμένων
καθηγητών μουσικής.
Στα Τμήματα της Φιλαρμονικής μπορούν να εγγραφούν όλοι όσοι και όσες το επιθυμούν από 10 ετών και άνω, και ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων.
Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν την εκμάθηση φλάουτου, κλαρινέτου, σαξοφώνου, βαρύτονο, τρομπέτας, τρομπονιού, τούμπας και κρουστών. Υποχρέωση των μαθητών είναι η συνέπεια στα μαθήματά τους και για τους πιο προχωρημένους μαθητές, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Κρωπίας, του Ν.Π.Δ.Δ. Σφηττός και υπηρεσίες τις Φιλαρμονικής (σε λιτανείες, παρελάσεις, συναυλίες κλπ.). Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Δημοτική Φιλαρμονική Κορωπίου.
Ειδικότερα διδάσκονται:
Ξύλινα πνευστά: Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο
- Χάλκινα πνευστά: Τρομπέτα, βαρύτονο, τρομπόνι, τούμπα
- Κρουστά Μπάντας
- Θεωρία μουσικής
Το όργανο και η διδασκαλία είναι ΔΩΡΕΑΝ από τον Δήμο.Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο κτήριο της φιλαρμονικής, Τίμιου Σταυρού και Πίνδου 1, Κορωπί, ώρες 5-8 μ.μ., Πληροφορίες: τηλέφωνο 2106622508, ώρες 5-8 μ.μ.
Τα μαθήματα κλαρινέτου, σαξοφώνου, φλάουτου αρχίζουν την Τέταρτη 10 Σεπτέμβριου, 5.30 μ.μ. Τα μαθήματατρομπονιού ευφωνιου και τούμπας αρχίζουν την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 5.30 μ.μ.


koropi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP