Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιος Κορωπιώτης αποκάλεσε "σκρετ" δημοσιογράφο ζωντανά και ρώτησε αν τρώει προβατίνα; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)Με άκρως κορωπιώτικη διάθεση ξεκίνησε το σημερινό πρωί. Συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο γνωστός Κορωπιώτης δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου χαριτολογώντας όταν απευθύνθηκε
προς την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ζωντανή σύνδεση που έκαναν με τον ομώνυμο ραδιοφωνικό σταθμό χαρακτήρισε την γνωστή δημοσιογράφο "Σκρετ" (αρβανίτικα), όπως επίσης την ρώτησε αν τρώει προβατίνα, κάτι που είναι πολύ σύνηθες στην περιοχή μας. Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή "κόλλησε" στην ερώτηση αυτή καθώς δεν έχει τύχει προφανώς να δοκιμάσει τις συνήθειές μας. Πάντως να τονίσουμε ότι ήταν μία ωραία και χιουμοριστική στιγμή που όσοι παρακολούθησαν τους έφτιαξε την διάθεση στο ξεκίνημα της ημέρας. Σας παραθέτουμε το βίντεο από την εκπομπή στο λεπτό 49:00 συμβαίνει το γεγονός που προαναφέραμε. Απολαύστε το!


Για να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ!

πηγή βίντεο: www.alphatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP