Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Οι νοικοκυραίοι αγρότες των Μεσογείων στο μπλόκο Κορωπίου.(ΦΩΤΟ)






Με αφορμή τις αλλαγές στον αγροτικό τομέα που σχεδιάζει να εφαρμόσει η κυβέρνηση έχοντας χάσει την λογική απέναντι σε θέματα που είναι ίσως τα πιο σημαντικά στην Ελλάδα καθότι μιλάμε για την πρωτογενή παραγωγή, αγρότες από το Κορωπί κυρίως αλλά και από τις υπόλοιπες πόλεις των
Μεσογείων συμμετέχουν στα μπλόκα όπως γίνεται και σε όλη την επικράτεια αντιδρώντας για το νέο φορολογικό σύστημα, το νέο ασφαλιστικό κτλ που θα πλήξουν τον αγροτικό τομέα. Δεκάδες εκατοντάδες αγρότες νοικοκυραίοι, με τα τρακτέρ τους έχουν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Παιανίας-Μαρκοπούλου στο ύψος της διασταύρωσης στο Κορωπί και θα προχωρήσουν σε τακτικές λιγόωρες διακοπές της κυκλοφορίας. Να θυμίσουμε ότι ο δρόμος αυτός έχει κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο και εξυπηρετεί καθημερινά όλους τους πολίτες των Νοτίων προαστίων με πορεία προς τον αερολιμένα Αθηνών.

Σας παραθέτουμε παρακάτω τις φωτογραφίες έτσι όπως τις βρήκαμε από τον λογαρασμό του Αγροτικού Οινοποιητικού Συναιτερισμού Κορωπίου στο facebook.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP