Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Είναι γεγονός!!! Το Koropi-Press ξεπέρασε τις 100.000 προβολές. Σας Ευχαριστούμε!!! (ΦΩΤΟ)


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας το ανακοινώσουμε επίσημα ότι η τοπική σας διαδικτυακή
εφημερίδα, το Koropi Press ξεπέρασε τις 100.000 χιλιάδες προβολές και μετρά μέχρι σήμερα 113.000. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σε εμπιστεύονται οι αναγνώστες σου και η κοινωνία της πόλης! Δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε με όρεξη και νέες ιδέες για να κάνουμε την καθημερινή σας συνήθεια ακόμα καλύτερη.
Εδώ να τονίσουμε ότι το Koropi Press το διαβάζουν όχι μόνο πολίτες του Κορωπίου αλλά και άνθρωποι αγωνιστές Κορωπιώτες που ζουν στο εξωτερικό και που η σκέψη τους είναι πίσω στη πατρίδα, στη πόλη τους, στο Κορωπί. Αναφορικά να σας πούμε ότι το Koropi Press έχει αναγνώστες από Γερμανία, ΗΠΑ, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ουκρανια κτλ. Όλα αυτά και τα στατιστικά θα τα δείτε παρακάτω από τις φωτογραφίες του πίνακα ελέγχου του Koropi Press διότι τίποτα δεν κρατάμε κρυφό και θέλουμε να έχουμε συναδελφική σχέση σε όλους τους αναγνώστες μας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP