Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσημη έναρξη για τον ΑΟΚορωπί, με Αγιασμό. Ευχές και 5 μεταγραφές για την αρχή.

Με διάθεση, νέα πνοή και αισιοδοξία ξεκινάει και επίσημα αύριο τις υποχρεώσεις του για τη νέα
σεζόν η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ανατολική Αττική, ο ΑΟΚορωπί.
Αύριο, λοιπόν στις 17:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κορωπίου "Γεώργιος Παπασιδέρης"  θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για τη νέα χρονιά.
Ο ΑΟΚορωπίου απευθύνει κάλεσμα σε όλο το κόσμο του Κορωπίου να στηρίξουν την ομάδα στη φετινή της νέα αρχή, με νέο πρόεδρο, νέα μέλη (και ηλικιακά) στο Διοικητικό Συμβούλιο και ένα σύνολο ομάδας που θα παλέψει για το καλύτερο. Να βοηθήσουμε όλοι μαζί τον ιστορικό σύλλογο να φτάσει ψηλά όπως του ανήκει. 
Ο Πρόεδρος του ΑΟΚ Παναγιώτης Λιακούτσης και το ΔΣ της ομάδας εύχονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε όλες τις ομάδες καλή πορεία στο νέο προτάθλημα.
Επισημαίνουμε τέλος ότι ο ΑΟΚ προχώρησε σε 5 πρώτες μεταγραφές. Τους Σταύρο Ούσιο, Παντελή Κάλλη, Φοίβο Μπονέ, Ρομπέρτο Αμπεντινάι, Αντώνη Πετράι. 
Πρώτος επίσημος αγώνας είναι για το κύπελλο, τη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τους Νικητές Ανθούσας στο γήπεδο της Ανθούσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP