Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

"Συναγερμός" στο Κορωπί για τον Κυριακάτικο αγώνα! "Όλοι στο γήπεδο". Δηλώσεις Προέδρου κ. Λιακούτση και Υπέυθυνου Τύπου Χριστοδούλου.


Σύνθημα ενότητας, νίκης και πολιτισμού με κάλεσμα στο κόσμο του Κορωπίου έδωσαν ο Πρόεδρος
του ΑΟ Κορωπί κ. Παναγιώτης Λιακούτσης και ο Υπέυθυνος Τύπου της ομάδας Χρήστος Χριστοδούλου για τον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Το Κορωπί παλεύει, οργανώνεται και συσπειρώνεται για να πετύχει, ήταν όσα υπόθηκαν στην αρχή της σεζόν και δείχνουν όλοι στο "στρατόπεδο" του ΑΟΚ ότι έτσι συνεχίζουν. Η ομάδα που αποτελείται από αρκετούς Κορωπιώτες με παίχτη στο βασικό σχήμα 16(!!!) ετών, φαίνεται πως είναι μία οικογένεια μαζί με τον προπονητή και τη διοίκηση. Βήμα - βήμα και σταθερά είναι τακτική για σωστή οργάνωση. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό διότι και η αντίπαλη ομάδα έχει τους ίδιους βαθμούς με τον ΑΟΚ. Η διοίκηση, παίχτες και προπονητής θέλουν τη συμπαράσταση του κόσμου ώστε να πετύχουν στον αγώνα αυτό.

Ο Πρόεδρος του ΑΟΚ κ. Παναγιώτης Λιακούτσης δήλωσε στο pamebala.gr, μετά τον αγώνα με τη Βάρη τα εξής:
"Συγχαρητήρια από τη διοίκηση του Κορωπίου, στον Αστέρα Βάρης για τη νίκη του όπως επίσης και στους διαιτητές Αντιπαριώτη, Βιτσεντζάτου, Παπαδιώτη και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία. Για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αχιλλέα όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα μας."

Παρόμοια δήλωση έκανε και ο Υπέυθυνος τύπου Χριστοδούλου Χρήστος στο sportcity.gr λέγοντας:
«Έχει σημάνει συναγερμός στο στρατόπεδο της ομάδας, αλλά και στους κατοίκους της πόλης.
Θεωρούμε κομβικής σημασίας για την περαιτέρω πορεία μας στο πρωτάθλημα τον Κυριακάτικο αγώνα με την συμπαθή ομάδα του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, που είναι και ο άμεσος ανταγωνιστή μας στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.
Ο κόσμος της ομάδας μας ήταν και θέλουμε να παραμείνει ο δωδέκατος παίκτης μας».

Να τονίσουμε εδώ ότι ο αγώνας της Κυριακής με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κορωπίου "Αντώνιος Πρίφτης" στη περιοχή της Δεξαμενής, στις 15:00. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Για τους ανέργους με επίδειξη κάρτας ανεργίας ΔΩΡΕΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP