Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Το Koropi Press γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας. Σας ευχαριστούμε όλους εντός και εκτός Ελλάδος.


Σήμερα το Koropi Press συμπληρώνει 3 χρόνια λειτουργίας. Ξημερώματα 2 Ιουλίου του 2014
στήθηκε από την αρχή αυτό το blog-"σπίτι" της ενημέρωσης των τοπικών ειδήσεων της πόλης μας. Το αγαπήσατε πολύ και συνεχίζεται να μας στηρίζεται. Το μεγαλύτερο καλό αν μπορεί να θεωρηθεί έτσι, είναι ότι ομογενείς Κορωπιώτες και μη, σε όλα τα πλάτη του κόσμου διαβάζουν το Koropi Press. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις 9 πρώτες χώρες που διαβάζουν το Koropi Press: 1) ΗΠΑ, 2) Ουκρανία, 3) Γερμανία, 4) Ρωσία, 5) Κύπρος, 6) Γαλλία, 7) Ηνωμένο Βασίλειο, 8) Αυστραλία, 9) Ιρλανδία. Τον τελευταίο μήνα το Koropi Press είχε 6 επισκέψεις από Ινδία, και την τελευταία βδομάδα 4 επισκέψεις από Φιλιππίνες. 

Στέλνουμε τη χαρά μας σε όσους ζουν μόνιμα στο εξωτερικό από όποια χώρα και αν μας διαβάζουν.

Για να μην ξεχνάμε και όλους εσάς από τα βάθη των Μεσογείων και συγκεκριμένα το Κορωπί, το "ευχαριστώ" είναι λίγο για να χαρακτηρίσει τα 3 χρόνια λειτουργίας της σελίδας μας. Χωρίς εσάς τους καθημερινούς μας αναγνώστες δεν θα γινόταν τίποτα. 250.000 Ευχαριστούμε όσοι και οι επισκέπτες μας μέχρι σήμερα.

Γι αυτό συνεχίζουμε όλοι μαζί εντός και εκτός Ελλάδος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP