Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Πρόσω ολοταχώς για τη διαπλάτυνση της δημοτικής οδού Κούπι από το Δήμο Κορωπίου. Έγγραφο απόφασης Δημ. Συμβουλίου.


Με πολύ μέθοδο και άμεσες κινήσεις φαίνεται ότι ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του
Κορωπίου θέλει να δώσει λύση στη περιοχή της οδού Κούπι ή Παλαιάς Περιφερειακής οδού πόλεως Κορωπίου. Σύμφωνα με δύο αποφάσεις η πρώτη από την επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου στην οποία προεδρεύει ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κιούσης, όπως επίσης στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γίνεται σαφές ότι ζητείται άμεση εφαρμογή των νόμιμων διαδικασιών από τις υπηρεσίες του Δήμου ώστε να προχωρήσει η κατασκευή της οδού.
Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ο δρόμος αυτός έχει υψηλό δείκτη επικινδυνότητας λόγω του καταυλισμού που υπάρχει στο σημείο σε συνδυασμό με το μικρό πλάτος του δρόμου. Από την άλλη είναι πάρα πολύ σημαντικός δρόμος διότι ενώνει την είσοδο του Κορωπίου από τη Βάρη και το Μαρκόπουλο, με την έξοδο προς Αθήνα μέσω της οδού Αττικής (περιφερειακή οδός) η οποία βάση νόμου πρέπει να χρησιμοποιείται για να διέρχονται φορτηγά και μεγάλα οχήματα αντί να περνούν από τη κεντρική Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου.
Σύμφωνα με την απόφαση για τη διαπλάτυνση της οδού Κούπι ξεκινούν άμεσα η διαδικασία απολλοτριώσεων.

Διαβάστε εδώ την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κρωπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP