Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Μικρά αλλά δυνατά τα πρώτα βήματα του Κορωπίου στην Airbnb. Στην μοντέρνα νοοτροπία των ξενοδοχείων με πάνω από 10 διαμερίσματα. Μάθετε περισσότερα.


Το AirBnB έφτασε και στο Κορωπί. Αν αναζητήσει κάποιος στην ιστοσελίδα της διάσημης
παγκοσμίως πλατφόρμας για ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο Κορωπί, μπορεί να βρει περισσότερες από 10 επιλογές.
Για όσους δεν γνωρίζουν η AirBnB αποτελεί μία πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος που διαθέτει ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση σε κάποιον ενδιαφερόμενο ακόμα και για μία ημέρα. Μέχρι πρότινος, οι τιμές ήταν πολύ καλύτερες από ένα ξενοδοχείο αλλά λόγω της φορολόγησης που έφτασε το όριο των ενοικίων στην Ελλάδα, οι τιμές ανά ημέρα είναι αυξημένες αλλά και πάλι χαμηλότερα σε κάποιες φορές από ξενοδοχείων.
Στο Κορωπί βέβαια θα αναρωτηθεί κανείς, για ποιο λόγο κάποιος να βάλει το ξενοίκιαστο διαμέρισμά του σε αυτή τη πλατφόρμα και να μην το νοικιάσει κατευθείαν σε κάποιον ενδιαφερόμενο όπως συνέβαινε μέχρι τώρα; Η απάντηση είναι ότι αρχικά, δεν θέλει δέσμευση με συμβόλαια κάποιος που μπαίνει στην AirBnB, ή δεν βρίσκει ενοικιαστεί, ή στοχεύει στους προσωρινούς τουρίστες της περιοχής, που σημαίνει ότι αν ξένοι τουρίστες έρθουν αργά το απόγευμα στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος που απέχει 10 λεπτά από το Κορωπί, και έχουν προορισμό την Αρχαία Ολυμπία ή το Ναύπλιο θα προτιμήσουν να κάνουν μία διανυκτέρευση σε ένα φθηνό AirBnB του Κορωπίου, παρά σε ακριβό ξενοδοχείο του Αεροδρομίου ή της Αττικής οδού ή να δώσουν πάνω από 20-30 ευρώ για να πάνε στο κέντρο της Αθήνας.
Να μια ιδέα, λοιπόν, να προωθηθούν τα AirBnB του Κορωπίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP