Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ανατράπηκε οδοστρωτήρας σε πολύ κεντρικό δρόμο στο Κορωπί.


Σήμερα το πρωί περίπου στις 10:30 έγινε ένα ασυνήθιστο περιστατικό σε πολύ κεντρικό δρόμο του Κορωπίου.

Αναλυτικά, στα φανάρια της οδού Αγίων Αναργύρων (όπου βρίσκεται η διασταύρωση που κατευθύνονται τα αυτοκίνητα είτε προς Αεροδρόμιο, είτε προς Περιφεριακό Κορωπίου είτε προς Βάρη) διερχόταν από Αεροδρόμιο προς Βάρη φορτηγό που μετέφερε οδοστρωτήρα. Στρίβωντας το φορτηγό προς Βάρη, ο οδοστρωτήρας παρά το βάρος που έχει έγινε προς τα δεξιά και έπεσε στην άκρη του δρόμου. Αυτό είχε ως συνέπεια, να κλείσει για δύο ώρες η μία λωρίδα του δρόμου με την επέμβαση της αστυνομίας και να κληθούν γερανοί ώστε να σηκώσουν τον οδοστρωτήρα, του οποίου από την πτώση έσπασε ο μπροστινός του κύλινδος κάνοντας δυσκολότερο να μεταφερθεί και γι αυτόν τον λόγο έσπευσε στο σημείο και δεύτερο φορτηγό.
Είναι από τα περιστατικά που συμβαίνουν σπάνια, όμως χρειάζεται πολύ προσοχή διότι το βάρος του οχήματος είναι πάρα πολύ μεγάλο και αν δεν έπεφτε στην άκρη του δέντρου και έπεφτε στο δρόμο, το συμβάν θα γινόταν ακόμα πιο επικίνδυνο.

Τέλος, να τονίσουμε ότι σήμερα το πρωί τα φανάρια στη συγκεκριμένη διασταύρωση δεν λειτουργούσαν που σημαίνει ότι η διέλευση των οχημάτων ήταν πολύ δύσκολη. Είναι δρόμος που κινούνται χιλιάδες αυτοκίνητα καθημερινά και τα φανάρια είναι ο μόνος τρόπος ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP