Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ξεκινάει η μεγάλη επένδυση της Microsoft στο Κορωπί.(ΦΩΤΟ)

 

Σάρκα και οστά λαμβάνει η μεγάλη επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στο Κορωπί 2 νέα data center και 1 στα Σπάτα. 
Στις 17 Μαϊου πραγματοποιήθηκε συνάντηση για την στρατηγική επένδυση της Microsoft στο Υπουργείο Ανάπτυξης με τον Senior Director of Global DC Land Development κ.Aaron Bilyeu και στελέχη της εταιρείας. Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ κ. Ορέστη Καβαλάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Νίκου Πέππα, του Δημάρχου Κρωπίας κ. Δημήτρη Κιούση και του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδας κ. Δημήτρη Μάρκου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κιούσης δήλωσε : «Στηρίζουμε την μεγάλη στρατηγική επένδυση της Microsoft στην χώρα μας με κύριο μέλημα μας την αξιοποίηση του ελληνικού τεχνικού και επιστημονικού δυναμικού του τόπου μας. Θα γίνουν δύο μεγάλες εγκαταστάσεις σε δύο διαφορετικά ακίνητα εντός διοικητικών ορίων του Δήμου μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP