Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Αθλητικό μενού με ΓΣ Κορωπίου και ΑΟΚ να αγωνίζονται εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα.


Ρίχνονται στη μάχη των αγωνιστηκών τους υποχρεώσεων οι αντρικές ομάδες ποδοσφαίρου και
μπάσκετ της πόλης μας. Ξεκινώντας από την ομάδα μπάσκετ τον Γυμναστικό Σύλλογο Κορωπίου, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 17:00 εκτός έδρας την ομάδας της Αγίας Παρασκευής στο κλειστό του Κοντόπευκου. Το Κορωπί που βρίσκεται στη 4η θέση της κατηγορίας θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να εκμεταλευτεί το αποτέλεσμα του αγώνα Περιστέρι- Μαρούσι που βρίσκονται στη 3η και 2η θέση αντίστοιχα.

Από την άλλη ο Α.Ο.Κορωπί αντιμετωπίζει εντός έδρας, στο γήπεδο "Αντώνιος Πρίφτης" στη περιοχή της Δεξαμενής, την ομάδα του ΑΠΟ Νικολακάκη στις 15:00 για την 15 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Ο ΑΟΚ θέλει να εκμεταλευτεί τον παράγοντα έδρα και να φτάσει στη νίκη ώστε να ξεπεράσει στη βαθμολογία τον αντίπαλό του που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πιο πάνω. Ο καιρός θα είναι αρωγός, αφού στο Κορωπί επικρατεί ηλιοφάνεια με 14 βαθμούς κελσίου.

Ως Koropi Press ευχόμαστε σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο να πετυχουν νίκες που θα τους φέρουν σε ακόμα υψηλότερες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP