Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Επιβεβαίωση Επιτυχίας!!! Πάνω από 200.000 προβολές το Koropi Press!!! Σας ευχαριστούμε πολύ και συνεχίζουμε! Καλή Χρονιά!!!


Καλή χρονιά σε όλους τους πολίτες του Κορωπίου και ιδαίτερα στους αναγνώστες μας, που
εμπιστεύστε από την αρχή μέχρι σήμερα, παρόλο που υπήρχαν και περιόδοι που δεν είχαμε εβδομαδιαία ενημέρωση. Το koropi-press.blogspot.gr (Koropi Press), ξεπέρασαμε τις 200.000 προβολές φτάνοντας το κοντέρ στο 206.400 προβολές σήμερα. Χαρακτηριστικά, τον μήνα Δεκέμβριο με τρία (3) νέα δημοσιεύματα, επισκέφθηκαν το ιστολόγιο, 7000 αναγνώστες.

Αυτά τα 2,5 περίπου χρόνια από τότε που ιδρύσαμε το Koropi Press προσπαθήσαμε να καινοτομήσουμε έτσι ώστε να σας προσφέρουμε ότι περισσότερο μπορούμε για την δική σας μοναδική απόλαυση. Δημιουργήσαμε Διαδικτυακή Τοπική Τηλεόραση με σκοπό να την αναπτύξουμε ακόμα πιο πολύ στο μέλλον. Για να μπείτε στη τηλεόραση του Koropi Press Web TV πατήστε εδώ! 
Σκεφτήκαμε και προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε την πιλοτική εκτύπωση μίας έντυπης εφημερίδας του Koropi Press αλλά το κόστος είναι μεγάλο. Μέσα στο ιστολόγιο, αριστερά κάτω από την επικεφαλίδα τοποθετήσαμε σύνδεσμο ώστε όποιος θέλει να ενημερώνεται άμεσα για τον καιρό στο Κορωπί μέσω της ιστοσελίδας meteo.gr.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ 0 ΕΥΡΩ!!!

Η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική για εμάς και επιβεβαιώνεται η σωστή δουλειά για σωστή ενημέρωση. Μπορεί καμιά φορά, να μην δημοσιεύουμε νέα που λαμβάνουν για κάποιους λόγους μεγάλη πανελλαδική δημοσιότητα αλλά θεωρούμε ότι ένα ιστολόγιο όπως το Koropi Press που απευθύνεται στη πόλη που αγαπάμε, αποφεύγουμε να δημοσιεύουμε νέα που στεναχωρούν τη κοινή γνώμη ή λαμβάνονται με αρνητική διάθεση από τον αναγνώστη. Ίσως είναι κατά ένα σημείο λανθασμένη τακτική, αλλά θεωρούμε ότι ο πολίτης σήμερα διαβάζει και βλέπει τόσες ειδήσεις που οι περισσότερες του προκαλούν κακή διάθεση, όπότε δεν θέλουμε και εμείς να είμαστε ακόμα μία τέτοια εφημερίδα, χωρίς να κρίνουμε σε καμία περίπτωση την δουλειά όλων των δημοσιογραφικών κύκλων που κάνουν όσο πιο σωστά μπορούν την εργασία τους.

Σε αυτό το σημείο θα σας αναφέρουμε ένα στατιστικό που μας χαροποιεί πάρα πολύ και αυτό είναι το κοινό του Koropi Press από άλλες χώρες εκτός Ελλάδος. Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά του ιστολογίου μας 2η χώρα σε προβολές προς αναγνώστες είναι οι ΗΠΑ ΜΕ 3703 προβολές, 3η (όσο και να σας κάνει εντύπωση) η Ουκρανία, με 2000, 4η η Γερμανία με 1452, 5η Κύπρος με 720. Θα δείτε παρακάτω και τον σχετικό πίνακα. Επίσης, μέσα στις χώρες αναγνωστών μας με αρκετά λιγότερες προβολές, είναι οι: Βουλγαρία, Αυστραλία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιρλανδία, Ρωσία κ.α.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP