Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Χριστοδούλου: Παραδέχομαι την "αδράνειά" μου και στηρίζω απόλυτα Λιακούτση γιατί...


Στο γνωστό αθλητικό site της Ανατολικής Αττικής sportcity.gr και στον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη
Παρίση, μίλησε ο Υπέυθυνος Τύπου του ΑΟ Κορωπί, Χρήστος Χριστοδούλου με αφορμή τα δημοσιεύματα περί παραίτησης από την προεδρία του ΑΟΚ του προέδρου κ. Παναγιώτη Λιακούτση.
Χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοδούλου αναφέρει:
«Η παραίτηση του προέδρου με εξέπληξε και με βρήκε στη Χίο που είχα πάει για επαγγελματικούς λόγους.
Αυτό που θέλω να δηλώσω σαν Χριστοδούλου και μόνο είναι ότι ο πρόεδρος μας απόκαμε, μόνος του τρέχει για όλα, για χορηγούς για τα πάντα όλα. Έχει όραμα για το Κορωπί και αγάπη. Ξέρετε ότι στο παρά ένα έβαλε την ομάδα στο πρωτάθλημα.
Έχει δώσει χρόνο, χρήμα, αγωνία, δεν είναι σωστό, είναι πραγματικά κρίμα να πληγώνουν αυτό που αγαπάς».
Επίσης, δήλωση έκανε και στο Koropi Press αναφορικά με το γεγονός στην οποία κρίνοντας και τον εαυτό του, ανέφερε:
"Η είδηση της παραίτησης του Προέδρου κ. Λιακούτση, ήταν πράγματι αρνητικό γεγονός για την ομάδα αλλά και τον κόσμο. Η ομάδα, έχει κάνει άλματα προόδου ειδικά στο αγωνιστικό κομμάτι που προπονητής και παίχτες είναι μία οικογένεια και αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Η δουλειά του Προέδρου αν αναλογιστεί κανείς τι ταμείο αντίκρισε, στις αρχές Αυγούστου είναι η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να κάνει ο οποιοσδήποτε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Για να μην βγάζω την ουρά μου όμως απ' έξω, ως Υπέυθυνος Τύπου ή καλύτερα ως μέλος της Διοίκησης, δεν ήμουν όσο χρόνο θα μπορούσα μετά την προετοιμασία στη θέση μου, για επαγγελματικούς λόγους χωρίς αυτό να μου δίνει ελαφρυντικό. Παραδέχομαι την "αδράνειά" μου, όμως παραδέχομαι τη μεγάλη δουλειά του Προέδρου γι αυτό και τον στηρίζω. Θα ήθελα να δω και άλλους 26άρηδες να μπουν στην ομάδα, να δουν πως λειτουργεί, τι δυσκολίες υπάρχουν και πως πρέπει να διαχειριστεί ο καθένας από το δικό του πόστο στο τον τομέα του. Στηρίζω λοιπόν, απόλυτα τον Πρόεδρο κ. Λιακούτση και την ομάδα και θέλω να την δω όσο πιο ψηλά γίνεται. Τέλος, πιστεύω ότι το γεγονός που πέρασε ευτυχώς χωρίς προβλήματα, θα μας δέσει πιο πολύ σαν ομάδα, διοίκηση, προπονητή και παίχτες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP