Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη κοπή πίτας του ΑΟΚ στο Δημαρχείο! 12 Φλεβάρη ο Ετήσιος χορός.(ΦΩΤΟ)

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου
Κορωπίου (ΑΟΚ) τη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στο χώρο του αμφιθεάτρου του Δημαρχείου Κορωπίου. Άπαντες παρόντες δείχνοντας την στήριξη της 4ης ιστορικότερης ομάδας της Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Το αμφιθέατρο του Δήμου ήταν ασφυκτικά γεμάτο από 200 και πλέον φίλους της ομάδας με την πλειοψηφία παιδιά των ακαδημιών. Οι ακαδημίες-πρότυπο του ΑΟΚ απαριθμούν 175 παιδιά τα οποία συμμετέχουν με το ιστορικό σήμα της ομάδας στα πρωταθλήματα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής.
Στην εκδήλωση της κοπής της πίτας βραβεύτηκαν οι πρώην πρόεδροι της ομάδας: κ. Παναγιώτης Πάντου, κ. Βαγγέλης Τσεβάς, κ. Νίκος Ιατρού, όπως επίσης ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Ευάγγελος Δουκάκος για τη συνεισφορά του στα μέσα επικοινωνία γύρω από τον αθλητισμό. Ο Πρόεδρος του Κορωπίου κ. Παναγιώτης Λιακούτσης, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κιούση για τη στήριξη στην ομάδα και στις ακαδημίες της.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κορωπίου κ. Δημήτρης Κιούσης, οι βουλευτές Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος και Θανάσης Μπούρας, οι Αντιδήμαρχοι Κορωπίου κ. Ανδρέας Ντούνης, Νικόλαος Γιαννάκος, Θεόδωρος Γρίβας, η επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Κορωπίου κα Αθηνά Κιούση και ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Κερασιώτης. Την εκδήλωση συντόνισε η γραμματέας ακαδημιών του ΑΟΚ κα Μελίνα Χριστοφαρίδου.
Τέλος, να επισημάνουμε ότι ο ΑΟΚ οργανώνει τον Ετήσιο χορό, τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων "Ο Φωτογράφος" στη Παιανία.

Ακολουθεί το πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας. (Photos by Κατερίνα Τσαούση)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP