Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Το Κορωπί τίμησε την 25η Μαρτίου με την μεγαλύτερη παρέλαση των τελευταίων ετών.


Με μία από τις μεγαλύτερες παρελάσεις των τελευταίων ετών, το Κορωπί τίμησε την 25η Μαρτίου του 1821 και τους ήρωες που πολέμησαν για την ελευθερία μας.

Η ημέρα ήταν ιδανική με ηλιοφάνεια και υψηλή θερμοκρασία. Ο κόσμος κατέκλεισε κάθε πεζοδρόμιο από νωρίς ώστε να παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση. Στη Δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αναλήψεως του Κυρίου, όλοι ήταν παρόντες. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο καθηγητής του 2ου Γυμνασίου Κορωπίου κ. Νικόλαος Γεωργάκης. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της πλατείας της Αναλήψεως όπου και έγινε η κατάθεση των σταφάνων από σχολεία, συλλόγους σωματεία κτλ.
Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για όλα τα θύματα και στη συνέχεια το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου διαπέρασε τις ψυχές όλων των παρεβρισκομένων. Εν συνεχεία παρέλαση.
Άπαντες παρόντες στην εξέδρα των επισήμων με την αρχή του τόπου τον Δήμαρχο κ. Κιούση με τη σύζυγό του, ο Βουλευτής Αττικής κ. Βλάχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η αξιωματική Αντιπολίτευση με την Πρόεδρο κα. Κιούση, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και στρατιωτικοί της Σχολής Ευελπίδων.
Η παρέλαση πάρα πολύ ωραία και μεγάλη σε διάρκεια και σε συμμετέχοντες.
Μετά το τέλος της παρέλασης η Δημοτική Αρχή του Κορωπίου, αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης "Γ. Παπασιδέρης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP