Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Δήμαρχος Κορωπίου: "Επείγον! Η εκδίκαση των ενστάσεων του Κτηματολογίου να..."


Επείγουσα επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης προς την εταιρεία
Κτηματολόγιο ΑΕ, σχετικά με τον τόπο εκδίκασης των ενστάσεων ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι χιλιάδες πολίτες της πόλης που έχουν εκκρεμότητες με την μετακίνηση προς τα κτήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στην Αθήνα.
Αναλυτικά:

«Ο Δήμος  μας το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών και παραπόνων, λόγω της επιλογής, από πλευράς σας, του χώρου για την εκδίκαση των ενστάσεων που υπεβλήθησαν στην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.  Και τούτο διότι χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι υπέβαλαν ενστάσεις, έχουν ενημερωθεί ότι η εκδίκασή τους θα πραγματοποιηθεί στα κτήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (σ.σ.Κυψέλη, Δήμου Αθηναίων). Επειδή η ως άνω επιλογή δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στους συμπολίτες μας, αφού όπως προαναφέρθηκε μερικές χιλιάδες εξ’ αυτών,  είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν από το Κορωπί στην Αθήνα με κόστος τόσο  οικονομικό όσο και χαμένες εργατοώρες, προτείνουμε η εκδίκαση των ενστάσεων για τον Δήμο μας να πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου και σε άλλα δημοτικά κτήρια.Βέβαιοι για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Συμπληρωματικά σας ενημερώνουμε ότι είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε επιπλέον απαιτηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP