Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Μαζική κινητοποίηση κατοίκων, συλλόγων και Δήμου στο Α.Τ. Κορωπίου για τις παραβάσεις στο Κούπι.


Κινητοποίηση, που εντάσσεται στον προγραμματισμό δράσεων διαμαρτυρίας ύστερα από συνέλευση
κατοίκων που συγκάλεσαι ο Δήμος Κρωπίας αναφορικά με τις παραβατικές συμπεριφορές που συμβαίνουν στον αυθαίρετο οικισμό στο Κούπι, αλλά και σε περιφερειακές περιοχές, οργανώνεται αύριο Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 19:00 στην οδό Αντωνίου Κιούση 11-13 στην έδρα του Αστυνομικού Τμήματος Κορωπίου.

{ Διαβάστε επίσης αναλυτικά το Πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού στο Κορωπί "ΣΦΗΤΤΕΙΑ 2017" } πατώντας εδώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως δημοσιεύεται στο site του Δήμου:

Η πρωτη μαζική κινητοποίηση κατοικων, συλλογων και δημου Κρωπίας την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 19:00 στη Οδό Αντωνίου Κιούση 11-13 στην έδρα του Αστυνομικού Τμήματος Κορωπίου
αιτημα: Άμεση στελέχωση της δύναμης του Αστυνομικού Τμήματος για την αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων παραβατικής συμπεριφοράς στον αυθαίρετο οικισμό στο Κούπι και σε περιφερειακές περιοχές από τη δράση περιφερόμενων-μετακινούμενων ομάδων ρομά
Την πρώτη δυναμική κινητοποίησή τους θα πραγματοποιήσουν κάτοικοι, σύλλογοι και Δήμος Κρωπίας, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017στις 7 το απόγευμα,στην έδρα του Αστυνομικού Τμήματος και τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου (οδός Αντωνίου Κιούση 11-13) για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων φαινομένων ακραίας παραβατικής συμπεριφοράς στον αυθαίρετο οικισμό στο Κούπι και σε περιφερειακές περιοχές από τη δράση περιφερόμενων-μετακινούμενων ομάδων ρομά. Το κύριο αίτημά τους, σε πρώτη φάση, είναι η άμεση στελέχωση της δύναμης του Αστυνομικού Τμήματοςκατ΄εφαρμογή του οργανισμού υπηρεσίας του ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Η κινητοποίηση εντάσσεται στον προγραμματισμό δράσεων διαμαρτυρίας ύστερα από συνέλευση κατοίκων που συγκάλεσε ο Δήμος Κρωπίας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης επισημαίνει ότι «μόνο με μαζική κινητοποίηση μπορούμε να έχουμε κάποια αποτελέσματα.Σε πρώτη φάση έχουμε ζητήσεισυνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς ενώ την Τετάρτη 28 Ιουνίου θα έχουμε την μαζική κινητοποίηση στο Α.Τ Κορωπίου.Το αίτημά μας είναι ηάμεση στελέχωση του αστυνομικού τμήματος με προσωπικό που έπρεπε να έχει εκ του οργανισμού της υπηρεσίας του, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην αντιμετώπιση της ακραίας παραβατικότητας. Σκοπός μας είναι να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή και να δοθεί το μήνυμα στην πολιτική ηγεσία για μια αποτελεσματική κοινή δράση για την αντιμετώπιση των μορφών ακραίας παραβατικότηταςστον αυθαίρετο οικισμό στο Κούπι και σε περιοχές της περιφέρειας του Δήμου από τη δράση μετακινούμενων Ρομά. Αν δεν υπάρξει η ανάλογη ανταπόκριση από τα Υπουργεία, τότε αναμένεταικλιμάκωση των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας».

1 σχόλιο:

  1. Να δουμε ποιοι θα αφησουν το aircontition για να συμβαλουν στο καλο του τοπου μας!!Προσωπικα πιστευω αντι για 1000+ ατομα δεν θα εχει πανω απο 60-70 ατομα!Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP