Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Ομίχλη καπνού "σκέπασε" το Κορωπί από τη φωτιά στον Κάλαμο. "Χάθηκαν" Υμηττός, Παιανία, Σπάτα. Αποκλειστικές εικόνες.(ΦΩΤΟΣ)


Ανεξέλεγκτη φωτιά ξέσπασε χθες στη περιοχή του Καλάμου Αττικής και μέχρι αυτή τη στιγμή έχει
εξαπλωθεί και στις περιοχές Βαρνάβα και Καπανδριτίου καταστρέφοντας όχι μόνο το πλούσιο οξυγόνο των δασών αλλά και πολλά σπίτια και περιουσίες κατοίκων.
Η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που από το πρωί στο Κορωπί ο καπνός της συγκεκριμένης φωτιάς έχει δημιουργήσει ένα πέπλο ομίχλης στον Αττικό ουρανό. Θα δείτε από τις φωτογραφίες παρακάτω των οποίων η λήψη τους έγινε στο λόφο της περιοχής "Παλάτι" στο Κορωπί, κάτω από το εξωκλήσι του Αγίου Θωμά, ότι το βουνό του Υμηττού σχεδόν δεν φαίνεται, όπως επίσης και οι περιοχές Παιανία και Σπάτα έχουν "εξαφανιστεί" από τον πυκνό καπνό.
Η στρατηγική καταστροφής του παρίνου της Αττικής φάνηκε και στο Κορωπί αλλά οι τοπικές δυνάμεις ήταν αστραπιαία εκεί που έπρεπε και στο Δήμο Σαρωνικού που καιγόταν για μέρες και στη Καισαριανή και τώρα στο Κάλαμο, Βαρβάβα και Καπανδρίτι.
Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να πάψουν να καίνε οι άνθρωποι τα δάση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP