Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Service Τεχνική: Ταμειακά συστήματα και αναλώσιμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς με νέο κατάστημα στο Κορωπί. Εκπληκτικές προσφορές!!!


Η SERVICE TEXNIKH είναι μία εταιρεία με 25 έτη παρουσίας στο χώρο των ταμειακών  
μηχανών, ηλεκτρονικών ζυγών, συστημάτων ασύρματης παραγγελιοληψίας, προγραμμάτων delivery και take away και προγραμμάτων εμπορικής διαχείρισης με περισσότερες από 35000 εγκαταστάσεις ταμειακών συστημάτων.

Με βάση την Αθήνα το πρώτο κατάστημα, άνοιξε νέο εξουσιοδοτημένο κατάστημα στο Κορωπί στην Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου 305, (απέναντι από την είσοδο του supermarket Metro-My Market).

Ένας από τους βασικούς λόγους σύμφωνα και με τα λεγόμενα των ιδιοκτητών του καταστήματος είναι η άμεση ανταπόκριση προς όλους του πελάτες. Αν δηλαδή κάποιος επαγγελματίας αντιμετώπιζε πρόβλημα με την ταμειακή του στο Κορωπί ή στο Λαύριο για παράδειγμα αναγκαζόταν να περιμένει τεχνικό από την Αθήνα για την επίλυση του προβλήματός του. Πλέον, η ανταπόκριση των τεχνικών της εταιρείας, λόγω της δεύτερης έδρας στο Κορωπί, είναι εντός μίας ώρας και άμεση σε όλόκληρη την Ανατολική Αττική και όχι μόνο.

Προϊόντα της εταιρείας (ετοιμοπαράδοτα τα περισσότερα) είναι ενδυκτικά: Ταμειακές Μηχανές, Φορολογικοί Μηχανισμοί, Οθόνες Touch, Ζυγαριές, Εκτυπωτές Barcode, Ανιχνευτές Πλαστότητας, Ετικετογράφοι, Θερμικοί Εκτυπωτές, POS, PDA κ.α.
Περισσότερα προϊόντα και αναλυτικά μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας http://servicetexniki.gr

Τέλος, αυτό που αφορά όλους και θέλουν όλοι οι επαγγελματίες να ενημερωθούν είναι οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Όταν γράψαμε στον τίτλο για τις καλύτερες τιμές της αγοράς ξέραμε γιατί το αναφέραμε. Εκτός των ταμειακών συστημάτων που με ένα τηλέφωνο μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα και να πάρετε προσφορά, η Service Tεχνική έχει και τις παρακάτω εκπληκτικές προσφορές όπως για δείτε στα αναλώσιμα:

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!

1) ΘΕΡΜΙΚΑ ΡΟΛΛΑ 
    α) Διαστάσεις 57x50 (50 τεμάχια) - 12 ευρώ
    β) Διαστάσεις 57x60 (50 τεμάχια) - 19 ευρώ
    γ) Διαστάσεις 80x80 (50 τεμάχια) - 35 ευρώ

2) SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Με την αγορά τριών (3) κιβωτίων Θερμικών Ρολλών χαρτί ΔΩΡΟ ΕΝΑ SERVICE, ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΩΡΑΣ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106623906-6973960972 (Κορωπί)
2105154727 (Αθήνα)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP