Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Η φωτιά στη Ραφήνα φαινόταν από το Κορωπί. Βίντεο από τη κάμερα του Koropi Press Web TV.


Αυτό το οποίο έζησε η Αττική και γενικά η Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο. Μία φωτιά που
προκάλεσαι μέσα σε λεπτά, ουσιαστικά, τεράστια καταστροφη αλλά κυρίως τον θάνατο δεκάδων συνανθρώπων μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε αυτό που είδαμε με τα μάτια μας και το καταγράψαμε μέσα από μία ερασιτεχνική κάμερα.
Όπως θα δείτε και παρακάτω στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Koropi Press Web TV, φαίνεται στο βάθος στους πρόποδες της Πεντέλης, (όπου βρίσκεται το σημείο που ξεκίνησε η καταστροφική φωτιά), μία νέα εστία φωτιάς που με γυμνό μάτι φαίνεται μέχρι το Κορωπί. Η ώρα που καταγράψαμε την εικόνα ήταν περίπου 21:00 το βράδυ, εκείνη την ώρα ουσιαστικά ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις της τραγωδίας.


Όσον αφορά την κινητοποίηση του κόσμου, είναι πρωτοφανής. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν, να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στους πληγέντες. Υπάρχει μία ενημέρωση ότι δεν χρειάζονται άλλα ρούχα και τρόφιμα.
Υπάρχει μία ανακοίνωση μέσω κοινωνικών δικτύων της εταιρείας "Gikas Transport" η οποία έχει θέσει ένα φορτηγό για τους πληγέντες. Το φορτηγό αυτό θα είναι σταθμευμένο στη Κεντρική Πλατεία Κορωπίου μέχρι τις 18:00 το απόγευμα σήμερα. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να προσφέρετε μικρά μπουκάλια νερό των 500ml, μάσκες μίας χρήσης και αδιάβροχα λόγω των καιρικών συνθηκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP