Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Τα "όπλα στη φαρέτρα" του Δήμου Κρωπίας για τον ΧΥΤΑ. Επιστολή προς τους πολίτες.


Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για την πόλη μας, το Κορωπί η ενδεχόμενη μεταφορά ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ.

Πολλοί από τους πολίτες του Κορωπίου αναρωτιούνται τι γίνεται σχετικά με αυτό το θέμα. Το "Koropi Press- Τα Νέα του Κορωπίου" ρωτήσε για το θέμα αυτό στο Δήμο Κρωπίας, ακόμα και τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Κιούση. Με αφορμή αυτό ο Δήμος Κρωπίας εξέδωσε επιστολή προς όλους τους πολίτες για ενημέρωση αναφορικά με το θέμα του ΧΥΤΑ. Σημαντικό είναι ότι προσυπογράφουν την επιστολή αυτή ΟΛΟΙ οι επικεφαλείς των παρατάξεων που απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Κιούσης δήλωσε στο "Koropi Press- Τα Νέα του Κορωπίου": "Δεν εφησυχάζουμε! Δουλεύουμε καθημερινά για την λύση! Έχουν ενημερωθεί όλοι οι υπεύθυνοι. Έχουμε ακράδαντα επιχειρήματα ως Δήμος όλα αυτά τα χρόνια."

Επίσης, να κάνουμε μία παρένθεση στο σημείο αυτό και να τονίσουμε ότι ο Δήμος Κρωπίας αν δεν έχει κάποια απόφαση στα χέρια του ή κάτι επίσημο δεν κάνει τοποθετήσεις ανεπίσημες.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή προς τους πολίτες του Κορωπίου που εξέδωσε ο Δήμος.

Πριν από αυτό όμως μέσα από ρεπορτάζ της διαδικτυακής εφημερίδας μας "Koropi Press- Τα Νέα του Κορωπίου" μάθαμε ότι ο Δήμος δεν παραμένει ανενεργός για το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχουν διάφορα "όπλα στη φαρέτρα" του Δήμου και αναμένει να τα χρησιμοποιήσει.
Αρχικά να τονίσουμε ότι ο παράγοντας "Διεθνές Αερολιμένας Αθηνών" είναι το νούμερο 1 επιχείρημα. Τα λατομεία που έχουν στοχοποιηθεί για διαχείριση απορριμάτων είναι ακριβώς κάτω από την κατεύθυνση των αεροπλάνων για προσγείωση και απογείωση. Επίσης, η απόσταση από το αεροδρόμιο έως το λατομείο είναι παράνομη για τέτοια χρήση. Ακόμα το λατομείο από το κοντινότερο σημείο του σχεδίου πόλης είναι μικρότερη απόσταση από την επιτρεπτή για τέτοια δραστηριότητα.
Τέλος, κάτι πολύ σημαντικό, οι κανόνες της Ευρωπαικής Ένωσης για το περιβάλλον είναι πολύ αυστηροί και αυτό το γνωρίζουν και οι δύο πλευρές.

Ακολουθεί η επιστολή του Δήμου Κρωπίας προς ενημέρωση των πολιτών.




Για να διαβάσετε σε μεγαλύτερο μέγεθος κάντε κλικ πάνω σε κάθε σελίδα της επιστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP