Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Εκδήλωση της Ν.Δ. Κορωπίου με την Μαριέττα Γιαννάκου και θέμα την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.


Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Κορωπίου σε συνεργασία με την Γραμματεία Γυναικείων θεμάτων
διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με την παρουσία της πρώην Υπουργού και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κα Μαριέττα Γιαννάκου. Επίσης, μαζί της θα βρίσκονται η πρώην Γενική Γραμματέας ισότητας των φύλων κα Βάσω Κόλλια, όπως επίσης και η Ιατροδικαστής του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπείου Βούλας κα Άννα Ράζου. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Γραμματέας Γυναικείων θεμάτων κα Μαρία Συρεγγέλα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 47).

Είναι γεγονός ότι η περίοδος που διανύουμε είναι "μπλοκαρισμένη" για όλους τους ανθρώπους με οικονομικά θέματα, σύνθετα προβλήματα και δυσκολίες. Καλό είναι όμως να βλέπουμε και τα κοινωνικά θέματα, τα οποία πολλές φορές δεν αναδεικνύονται όπως θα έπρεπε. Η βία των γυναικών αποτελεί σημαντικό κοινωνικό θέμα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα στον κόσμο γι αυτό έχει οριστεί η 25η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Διαβάστε την πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP