Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Γ. Πατούλη το Δημοτικό Συμβούλιο Κορωπίου.(photos+vid)



Αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος
Πατούλης στο Κορωπί και συγκεκριμένα την ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Πατούλης στην επικοινωνία με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κιούση και τους Δημοτικούς Συμβούλους ανέφερε ότι: «Δεν υπάρχει κανένα πλέον περιθώριο ανοχής στην εγκληματική αδιαφορία που έχει επιδείξει διαχρονικά η πολιτεία αλλά και οι Περιφέρειες, κυρίως στην Αττική, στο ζήτημα της ορθής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στη χώρα μας».

Τέλος, σε δηλώσεις του για την επίσκεψη στο Κορωπί, ο κ. Πατούλης είπε:
«Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Κορωπίου αλλά και τους Δημοτικούς Συμβούλους με τους οποίους συμπορευόμαστε χρόνια στην Αυτοδιοίκηση για την ευκαιρία να συζητήσουμε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν του πολίτες των τοπικών κοινωνιών. Τα προβλήματα είναι πολλά και σοβαρά γι΄αυτό και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Απαιτούνται ριζικές μεταρρυθμίσεις στο μοντέλο διάρθρωσης του κράτους προκειμένου η Αυτοδιοίκηση να είναι σε θέση να δώσει λύσεις και να συμβάλλει με ουσιαστικό τρόπο στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση των τοπικών κοινωνιών. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί προκειμένου να βγάλουμε τη χώρα από την παρακμή και να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες.




Για να δείτε το βίντεο από όσα ανέφερε ο κ. Πατούλης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κορωπίου πατήστε ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP