Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Χριστοδούλου Χρήστος: "Συστρατεύομαι με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κιούση στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές!"


Στο πλευρό του νυν και υποψήφιου Δημάρχου κ. Δημήτρη Κιούση,
τάσσεται ο Χρήστος Χριστοδούλου. Είναι νέος (28 ετών) και ενεργός πολίτης με δημόσιες παρεμβάσεις ανά διαστήματα.

Δήλωση Χρήστου Χριστοδούλου.

"Ονομάζομαι Χρήστος Γεωργίου Χριστοδούλου, το γένος Κυριακού. Γεννήθηκα και κατοικώ στο Κορωπί. Είμαι Διπλωματούχος Μηχανικός Οικονομίας και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στο τμήμα Μάρκετινγκ εισαγωγικής εταιρείας. Στα φοιτητικά μου χρόνια διετέλεσα Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού συμβουλίου του φιοιτητικού συλλόγου. Αποτελός, μέλος της διαδικτυακής εφημερίδας "Koropi Press- Τα Νέα του Κορωπίου" έχοντας κάνει παρεμβάσεις για την ανάδειξη προβλημάτων της πόλης και προτάσεις ώστε να αναπτυχθεί η ποιότητα ζωής του Κορωπίου.
Συστρατεύομαι με τον νυν και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κιούση, με κοινό στόχο την υλοποίηση των έργων (αποχέτευση, μονοδρόμηση Βασ. Κων/νου, διαπλάτυνση Περιφεριακής λεωφόρου, παράδοση στο κοινό του Αρχοντικού "Λιάπη", αποσυμφόρηση κεντρικού άξονα, ανάπλαση της παραλίας του Αγίου Δημητρίου, έργα υποδομών σε Αγία Μαρίνα, Καρελά, Κίτσι και Σκάρπιζα, Αποπεράτωση κόμβων στην είσοδο και έξοδο της πολής του Κορωπίου κ.α.).
Θέλω να προσφέρω το μέγιστο ώστε να αλλάξει η εικόνα του κέντρου του Κορωπίου. Να μπορούν οι οικογένειες και τα παιδιά να έχουν χώρο για την βόλτα τους, το παιχνίδι τους. Έχω τις ιδέες για ανάπτυξη του κέντρου. Ιδέες για την ανάπτυξη των καταστημάτων. Ιδέες για την αθλητική και όχι μόνο εκτόνωση των κατοίκων. Ως παράλληλο με τα έργα στόχο, έχω την ανάπτυξη του δημοτικού γραφείου Τουρισμού.
Ο Δήμαρχος κ. Κιούσης, από την πρώτη στιγμή που έδειξε το ενδιαφέρον του για τις ιδέες και την νοοτροπία μου και με κάλεσε στο ψηφοδέλτιό του.
Πιστεύω στον τόπο μου! Πιστεύω στους συμπολίτες μου! Ήρθε η ώρα να εφαρμοστούν οι μελέτες και να γίνει το Κορωπί η πόλη που θέλουμε!

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα
    Σας έχουμε στείλει ανταπόκριση από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας που δεν την εχέτε δημοσίευσει, βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και ας είναι τουλάχιστον ισοτιμη η προβολή των υποψηφίων. Ρεμπάπης Βαγγέλης υποψήφιος δήμαρχος Κορωπίου με την Λαϊκή Συσπείρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP