Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ρεαλιστική άσκηση σεισμού "Εγκέλαδος 2019" του Δήμου Κρωπίας με την Πυροσβεστική.(ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση σεισμού στο Κορωπί με ονομασία
"ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2019". Διοργανώθηκε από την Πυροσβεστική και τον Δήμο Κρωπίας επιστρατεύοντας όλους τους εθελοντές και την πολιτική προστασία. Μία απόλυτα ρεαλιστική άσκηση με όλα τα οχήματα της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας του Δήμου. Από τις 9:00 το πρωί της Κυριακής στους πρόποδες του Υμηττού στην αλάνα "Σέσι" κοντά στον οικισμό Βίλιζα. Παρόντες ο Δήμαρχος κ. Κιούσης, ο Αντιδήμαρχος υπέυθυνος για την πολιτική προστασία κ. Γρίβας, μέλη της Δημοτικής αρχής του Κορωπίου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο όπως τα δημοσίευσαν εθελοντές και μέλη της πολιτικής προστασίας στο Facebook.Για να δείτε τα βίντεο από την επιχείρηση πατήστε παρακάτω:
ΒΙΝΤΕΟ 1 ΒΙΝΤΕΟ 2 ΒΙΝΤΕΟ 3 ΒΙΝΤΕΟ 4

Πηγές βίντεο και φωτογραφιών: FACEBOOK - Petros Laios & Δημητρης Ντουνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP