Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Κρωπίας: "Κάντε τις αιτήσεις για την αποχέτευση." - Ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό έργο στο κέντρο της πόλης.(Φωτογραφίες)


Έκκληση απευθύνει ο Δήμος Κρωπίας για άμεσες μαζικές αιτήσεις συνδέσεων με την αποχέτευση ακαθάρτων. Ειδικά στους κατοίκους που διαμένουν επί της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, και στις οδούς Βασιλίσσης Όλγας όπως επίσης και στον πεζόδρομο Γ. Παπασιδέρη.

Με αφορμή το αντιπλημμυρικό έργο που συνεχίζεται κανονικά, ο Δήμος σκοπεύει να προχωρήσει άμεσα σε συνδέσεις σπιτιών από το κέντρο της πόλης που πραγματοποιείται το μεγάλο έργο και να επεκταθεί σε όλη την πόλη σε δεύτερη φάση, καθώς το αποχετευτικό έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Διαβάστε παρακάτω την ενημέρωση για το αντιπλημμυρικό έργο όπως επίσης και το κάλεσμα του Δήμου στους κατοίκους να προχωρήσουν στην συμπλήρωση της αίτησης για σύνδεση των σπιτιών με τους αγωγούς των ακαθάρτων.

Συνεχίζεται το κρίσιμο αντιπλημμυρικό έργο πόλεως Κορωπίου με κύρια μέτωπα, σε τμήμα της κεντρικής Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην περιοχή του Προαστιακού Κορωπίου. Με προσεκτικό τρόπο γίνονται οι εργασίες στην κεντρική λεωφόρο Βασιλ. Κωνσταντίνου, με ρυθμό περίπου 9 μέτρα την ημέρα και με άμεση σκυροδέτηση.

Από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου το έργο είχε φτάσει στο ύψος της οδού Γ. Θεοδώρου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο ενώ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 είχε προχωρήσει έως το ύψος της οδού Δ. Λάμπρου.
Το έργο στο τμήμα της κεντρικής λεωφόρου θα σταματήσει  προσωρινά την περίοδο των εορτών τωνΧριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς-Θεοφανείων για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην τοπική αγορά– σύμφωνα με όσα ενημέρωσε και ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης το προεδρείο και τα μέλη του Εμπορικού Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Κορωπίου σε πρόσφατη συνάντηση- και θα γίνει προσωρινή τοποθέτηση ασφαλτοτάπητα.
Να σημειωθεί ότι οι επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κρωπίας-ΝΠΔΔ Σφηττός, του ΕΕΒΕΚ και συλλογικών φορέων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 με το φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και άλλων συνοδευτικών και πρωτότυπων εκδηλώσεων.
Ο Δήμος Κρωπίας ζητάει για άλλη μια φορά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή ενόχληση και τους ευχαριστεί για την υπομονή που επιδεικνύουν. Κάνει επίσης έκκληση στους οδηγούς ΙΧ και επαγγελματίες οδηγούς να μην σταθμεύουν ή κάνουν στάση στις γωνίες των διασταυρώσεων των παρακάμψεων ειδικά στις οδούς Κύπρου, Συνταγματάρχη Δαβάκη-Αγίων Αναργύρων.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ
Ενημερώνουμε επίσης,  τους ιδιοκτήτες οικιών και καταστημάτων στην κεντρική λεωφόρο ειδικά στα σημεία που  διέρχεται το αντιπλημμυρικό έργο και αναρωτιούνται πως θα γίνει η σύνδεσή τους με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο ακαθάρτων (που βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από τα όμβρια και μακρύτερα) ότι έχει προβλεφθεί δευτερεύον αποχετευτικό δίκτυο που θα συνδέονται.
Άμεσα καλούμε όλους τους ιδιοκτήτες στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, οδός Β. Όλγας και πεζόδρομου Γ.Σ Παπασιδέρη να υποβάλλουν στο πρωτόκολλο του Δήμου τις αιτήσεις τοπικών συνδέσεωνΕίναι σημαντικό να έχουμε μαζικές αιτήσεις για να ξεκινήσει άμεσα και ο εργολάβος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP