Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Πατούλης: "Τέλος τα σενάρια για ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ σε πρώην λατομεία." - Αποκαθιστά την αδικία στο Κορωπί.


Αποφασισμένος να δώσει λύση για τα απορρίμματα (ανακυκλώσιμα και βιοαπόβλητα)
εμφανίστηκε χθες στην ημερίδα στο Ζάππειο, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης. Πλαισιωμένος από τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο και Περιβάλλοντος κ. Χατζηδάκη, ο κ. Πατούλης ανέπτυξε όλο τον στρατηγικό σχεδιασμό για την ανακύκλωση και την πράσινη ανάπτυξη κλείνοντας όλες τις εκκρεμότητες που αιωρούνταν από την προηγούμενη διοίκηση. Ουσιαστικά αποκαθιστά την τάξη και την αδικία που είχαν υποστεί οι περιοχές από τα θεωρητικά σχέδια των προηγούμενων ετών. Επίσης, ο Περιφερειάρχης ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν υφίσταται ζήτημα αξιοποίησης των παλιών λατομείων ως ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ. Τελεία και παύλα. Αυτές είναι σκέψεις του παρελθόντος. Όχι οι προθέσεις της δικής μας διοίκησης."

Ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτρης Κιούσης και το Δημοτικό Συμβούλιο έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι με αυτή την δέσμευση του Περιφερειάρχη, μετά τους αγώνες που έδωσαν όλοι σύσσωμοι μαζί με τους πολίτες του Κορωπίου. 

Ο Δήμος Κρωπίας είναι έτοιμος να λειτουργήσει τους επόμενους μήνες τις πράσινες γωνίες καθώς και τους καφέ κάδους (τροφίμων) σε όλη την επικράτεια του. 

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 2020" εδώ https://bit.ly/2ObizRV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP