Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Χάος και παράπονα στο Κορωπί με τα δρομολόγια του 309. Επιστολή στον ΟΑΣΑ ο Δήμος.


Καθυστερήσεις, ακυρώσεις δρομολογίων, μείωση στόλου είναι μερικά από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γραμμή 309 στο Κορωπί.

Δικαίως ο κόσμος κάνει παράπονα και αντιμετωπίζει την κατάσταση με εκνευρισμό. Τα τρία λεωφορεία που έκαναν στην αρχή την κυκλική διαδρομή από και προς τον Προαστιακό, πλέον έχουν περιοριστεί σε ένα και μόνο λεωφορείο. Το οποίο αρκετές φορές φτάνει στις στάσεις με καθυστερήσεις, φτάνοντας ακόμα και 1,5-2 ώρες αργοπορημένο με συνέπεια οι πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά για την δουλειά τους τον προαστιακό και το μετρό να φτάνουν με μεγάλη καθυστέρηση χωρίς να φταίνε οι ίδιοι.
Το πρόβλημα αυτό είναι αποκλειστικά στον ΟΑΣΑ.
Για να μπει δημοτική ή ιδιωτική γραμμή και να εξυπηρετεί τον κόσμο πρέπει να πάρει (αν πάρει) άδεια από το Υπουργείο και αυτό να μην είναι ανταγωνιστικό της γραμμής του ΟΑΣΑ.

Ο Δήμος Κρωπίας προσπαθώντας συνεχώς να δώσει κάποια λύση στο πρόβλημα, έστειλε επιστολή προς τον ΟΑΣΑ, ζητώντας να επανέλθουν τα δύο λεωφορεία που έχουν σταματήσει τον τελευταίο καιρό έτσι ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια και να καλυτερεύσει η μεταφορά των πολιτών από και προς τον σταθμό του Προαστιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP