Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Το Koropi Press αναμεταδίδει ζωντανά την ακολουθία της Κυριακής των Βαΐων.(ΒΙΝΤΕΟ)


Μία βδομάδα απομένει για το Άγιο Πάσχα. Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό από το
συνηθισμένο και αυτό λόγω της πανδημίας του κοροναϊου που πλήττει και την χώρα μας. Όμως αυτό δεν μας απαγορεύει να ζήσουμε το Άγιο Πάσχα, την Ανάσταση του Θεανθρώπου και το μήνυμα της ζωής. Αντιθέτως αναζωπυρώνει μέσα μας, στους εαυτούς μας και στα σπίτια μας, την αγάπη για το Θεό, τον συνάνθρωπο, την αγάπη για ζωή τηρώντας ευλαβικά τους κανόνες που έχει ορίσει το κράτος. Πιστεύοντας λοιπόν, στο Άγιο Πάσχα και τηρώντας τους κανόνες προσπαθούμε μέσα από τους καθημερινούς περιορισμούς, να δημιουργήσουμε εκκλησίες στα σπίτια μας όπως μας προτρέπουν και ο Αρχιεπίσκοπος και Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Λόγω των περιορισμών και αφού οι Ακολουθίες θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών, αρκετές εκκλησίες έχουν τοποθετήσει κάμερες μέσα στους Ιερούς Ναούς έτσι ώστε να μπορούν οι πιστοί να παρακολουθούν τις Ιερές Ακολουθίες από το σπίτι τους. Εκτός των εκκλησιών που προβάλλονται από τα τηλεοπτικά κανάλια, πολλοί Ναοί θα προβάλλουν τις Ιερές Ακολουθίες μέσω του youtube.

Εδώ στο Koropi Press θα μπορείτε να δείτε σε ζωντανή μετάδοση στο παραπάνω βίντεο τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Κορωπίου που θα προβληθεί μέσω Youtube από το επίσημο κανάλι που έχει δημιουργήσει ο Ιερός Ναός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP