Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Νέο κρούσμα κορωναϊού στο Κορωπί και επιβεβαίωση του 1ου στην Πυροσβεστική.

photo: cnn.gr 

Πανελλαδικά γνωστό έγινε το κρούσμα που σας είχαμε αναφέρει πριν μερικές μέρες στο Κορωπί

και αφορούσε υπηρεσία. Η ΕΡΤ σήμερα ανακοίνωσε ότι επιβεβαιώνεται το κρούσμα αυτό. Δεν αφορά κάτοικο Κορωπίου και επίσης γίνεται ιχνηλάτηση στους συναδέλφους του. Πρόκειται για την Πυροσβεστική Κορωπίου η υπηρεσία. Έχουν γίνει δύο απολυμάνσεις μέχρι στιγμής σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Επίσης, το νέο κρούσμα έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Το αναφέρουμε ως Κορωπί διότι η ομάδα είναι σε περίοδο προετοιμασίας η οποία πραγματοποιείται στο προπονητικό κέντρο "Γ. Καλαφάτης" στο Κορωπί και όλη η ομάδα βρίσκεται καθημερινά στην πόλη μας και διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο της Αναβύσσου. Έχουν τεθεί σε ισχύ όλα τα πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ. 

Αύριο η ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίζεται σε φιλικό αγώνα απέναντι στη γειτονική ΜΑΡΚΟ και σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης οι παίχτες θα κάνουν μοριακό τεστ το πρωί ώστε να αγωνιστούν έχοντας πάρει τα αποτελέσματα των τεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP