Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Κατασκευάζεται στο Κορωπί η μεγαλύτερη παιδική χαρά των Μεσογείων. (photos)

 

Πολύ μεγάλα έργα είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Κρωπίας. Έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζονται

παιδικές χαρές, μία στην πλατεία Δεξαμενής όπου θα αντικαταστήσει την παλιά που είχαν δημιουργηθεί διάφορες φθορές και μία πάρα πολύ μεγάλη στο Δημοτικό (από 17/7/2020) Στάδιο "Γ. Παπασιδέρης". 

Σήμερα βρεθήκαμε στο Δημοτικό Στάδιο για να δούμε πως προχωράει η κατασκευή της νέας παιδικής χαράς η οποία θα είναι 5 φορές μεγαλύτερη από την παλιά. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες γίνεται ένα πολύ μεγάλο έργο με περίφραξη του χώρου, επιχωμάτωση και σωλήνες αποστράγγισης για την περίοδο των βροχών, έχουν ήδη μπει οι πρώτες κούνιες και έπεται να στρωθεί με τάπητα. 

Όπως ξέρετε το Δημοτικό στάδιο "Γ. Παπασιδέρης" που πριν λίγες ημέρες ήρθε στην κυριότητα του Δήμου Κρωπίας καθώς από τότε που κατασκευάστηκε μέχρι τώρα ήταν αγνώστου (!) ιδιοκτήτη, είναι το 3ο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο στην Ατττική.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τις εργασίες.





Πατήστε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.

4 σχόλια:

  1. Ας φτιαχτούν τίποτα μικρές και στους οικισμούς που εκεί τα παιδιά παίζουν στους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας φτιάξουν πρωτα αυτή απεναναπ από το δημαρχείο.η τσουληθρα εχει κενό αφού έσπασαν οι σανίδες και εξεχουν καρφια.κινδυνευουν τα παισια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πείτε σε αυτό το γίδι το δήμαρχο ότι η περιοχή έχει ανάγκη από παιδικές χαρές μιας και δεν έχει και τίποτα άλλο αυτή η γαμω περιοχή που ζούμε και αναγκαζομαστε να κατεβάζουμε τα παιδιά μας να παίζουν στους δρόμους εν έτη 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήνες τωρα, δεν υπάρχει ούτε μία λειτουργική παιδική χαρά στον δήμο μας. Ανά μένουμε την ολοκλήρωση αυτού του έργου, το οποίο ομωςέόμως πάρει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά γιατί δεν φτιάχνουμε και τις υπόλοιπες; Μόνο να λανσαρουμε αυτό το έργο ξερουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP