Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Αυτό είναι το πρώτο μέτρο που έχει συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές όταν κυβερνήσει.


Κακά τα ψέματα ως λαός έχουμε υποστεί μεγάλες θυσίες τα 4 τελευταία χρόνια. Άλλοι άνθρωποι αναγνωρίζουν μία πρόοδο στην οικονομία της χώρας, άλλοι όχι. Είναι απόλυτα λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο διότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετική σκέψη και κριτική ικανότητα.

Φυσικά αυτό που ακούσαμε χθες το πρωί, δεν γινόταν να μην το δημοσιεύσουμε διότι φτάνει στα όρια της "τρέλας" και ο κόσμος πρέπει να είναι ενήμερος. Χθες το πρωί λοιπόν σε εκπομπή του, ο κ. Γιώργος Τράγκας σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό διέρρευσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συμφωνήσει με τους δανειστές, όταν γίνει κυβέρνηση σε ένα μέτρο που θα αποφέρει μεγάλα έσοδα στο κράτος. Τι μέτρο είναι αυτό; 25% επί την συνολική αξία των ακινήτων ενός ιδιώτη. Με άλλα λόγια και ένα μικρό παραδειγματάκι, έστω ιδιώτης με 1 σπίτι, και 4-5 οικόπεδα, συνολικής αξίας 400.000 το ελάχιστο, θα πληρώσει φόρο 25% της αξίας, δηλαδή 100.000 ευρώ.
Μπορεί να πείτε ότι κινδυνολογεί ο δημοσιογράφος. Απλά θα σας ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη επίθεση και στη νυν κυβέρνηση για όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι τώρα, ερευνά μεθοδικά όλες τις κινήσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα έχει "πέσει μέσα" στα σενάρια που έχει κάνει για τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση από το 2012 μέχρι σήμερα.
Φυσικά τα συμπεράσματα δικά σας.. 

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιώργος Τράγκας, γνωστός πολιτικός κωλοτούμπας, πρώην αντι-μνημονιακός και νυν φουλ μνημονιακός, καθημερινά παραπληροφορεί 2 ώρες τον ραδιοφωνικό λαό ; Γιατί άραγε; Που αποσκοπεί; Που πήγαν οι αντι-μνημονιακές του Κορώνες;
    1) Καλά θα κάνουν οι παραπάνω συγγραφείς κειμένων να κυκλοφορούν στην Κορωπιώτικη πιάτσα για να δουν την δήθεν ανάπτυξη-εντατική που βρίσκονται τα μαγαζιά του Κορωπίου.
    2) Μπορεί κάποιος να μας αναφέρει μια σημαντική μεταρρύθμιση του Σαμαρά και της κυβέρνησης του;
    Ευάγγελος Παπαχρήστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP