Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Αρνητική εικόνα τα έργα στον πεζόδρομο σε περίοδο Χριστουγέννων. Αναλυτικό Φωτορεπορτάζ


Πολύ αρνητική εικόνα για την πόλη μας αποτελούν τα έργα για την αποχέτευση στον πεζόδρομο στη διασταύρωση με την οδό Κύπρου. Αρχικά προκαλείται χάος στην κίνηση των αυτοκινήτων διότι και ο δρόμος από το ΚΑΠΗ και αυτός από την κεντρική λεωφόρο έχουν ίδια κατεύθυνση προς την συνέχεια της Κύπρου.

 Εκτός των άλλων, τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος όπου ο πεζόδρομος αποκτά άλλη αίγλη καθώς ο κόσμος διασκεδάζει να κάνει την βόλτα του σε αυτό το σημείο της πόλης. Όταν ο πεζόδρομος είναι κλειστός όπως τώρα ή είναι γεμάτος χώματα και έργα απωθεί τον κόσμο ώστε να κάνει την βόλτα του και τα μαγαζιά που υπάρχουν εκεί, ουσιαστικά υπολειτουργούν. Ήταν μεγάλο λάθος της κατασκευαστικής εταιρίας να προβεί σε αυτό το έργο αυτήν την περίοδο. Για να καταλάβετε όλοι για τι μιλάμε, σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες να δείτε το πρόβλημα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP