Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Λακούβες- εφιάλτης σε δρόμους του Κορωπίου. (ΦΩΤΟ)


Η προχθεσινή νεροποντή στην περιοχή μας άφησε αρκετά προβλήματα ιδιαίτερα στους δρόμους. Αυτό περισσότερο συνέβη επειδή γίνονται έργα σε πολλά σημεία της πόλης του Κορωπίου, λόγω της κατασκευής του αποχετευτικού συστήματος της περιοχής.

 Όμως αρκετοί δρόμοι οι οποίοι άνοιξαν για να τοποθετηθούν οι σωλήνες, δεν έκλεισαν αμέσως με πίσσα με σκοπό το χώμα το οποίο τους κάλυπτε να υποχωρήσει λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού από την βροχή και να δημιουργεί μεγάλες λακούβες που εύκολα μπορεί να προέλθει ζημιά σε κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο ή μηχανάκι ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Μία τέτοια τρύπα είχαμε εντοπίσει πριν περίπου ένα μήνα στην οδό Κύπρου η οποία δεν είχε πάρα πολύ μεγάλη επιφάνεια αλλά είχε βάθος σχεδόν 30-40 εκατοστά. Χθες είδαμε άλλη μία τέτοια τρύπα (για καλή μας τύχη που την είδαμε) η οποία είχε πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια και περίπου 20-30 εκατοστά βάθος. Σας παραθέτουμε την φωτογραφία από την χθεσινή λήψη και σας συνιστούμε την προσοχή ιδιαίτερα στα στενά της πόλης, με χαμηλή ταχύτητα και φώτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP